Buitenschoolse opvang

Jacob Catsstraat

Jacob Catsstraat 3, Zwolle (038) 453 46 65 / (06) 46 19 65 30

Midden in één van de groenste wijken van Zwolle, de Wipstrik, hebben wij een heel fijne plek. Een open locatie waar het vooral heel gezellig is. Ons kent ons, dat idee. Kinderen, leidsters en ouders voelen zich hier allemaal op hun gemak. Een mooie en gezonde basis voor veel plezier!

Ontdekken, beleven en ervaren

Thuiskomen met de leukste verhalen, daar zorgen we voor. We bedenken elke dag de spannendste en boeiendste activiteiten. Dat doen we niet alleen, maar samen met de kinderen. Sterker nog, zij komen met de leukste ideeën. Spontaan of via onze kinderraad, waarin zij als gelijkwaardige deelnemers hun zegje mogen doen. Zo ontstaan ook onze thema’s. Iedere week iets nieuws. De jaargetijden, het WK voetbal, kunst en feestdagen. Natuurlijk wordt er ook geknutseld en doen we spelletjes. Buiten, als maar het even kan. Want daar kunnen kinderen al hun energie dubbel en dwars kwijt. In de klimboom of op de speeltoestellen, in de zandbak of tijdens een potje voetbal of tikkertje.

"Ik zie hem genieten op de BSO. Dat doet wat met mij"
Vader van Daan

In onze opvang is opladen en ontladen. Heerlijk chillen na een volle schooldag of rennen en ravotten op de energie die er nog in zit. Kinderen bedenken het zelf bij bso Jacob Catsstraat.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Jacob Catsstraat

Heerlijk k...
17 september 2019

Heerlijk koekjes aan het bakken!

Vandaag ma...
16 september 2019

Vandaag maakten wij boekenleggers met letters vanuit een tijdschrift.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Rilana Souhuwat Pedagogisch medewerker
Kim Bruins Pedagogisch medewerker
Nienke Haan pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19