Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Kerkweg

Kerkweg 1A, Lemele (0572) 33 01 63

De gezelligheid van het dorp en de warmte van een kleine, vertrouwde omgeving. Je
vindt het in onze opvang. Ons vaste team maakt een echt thuis van deze fijne plek. Lekker druk doen of juist wat rustig rondhangen. In onze kleinschalige locatie kan het allemaal! Een fijne combinatie waardoor ieder kind zich thuis voelt.

"Het is fijn dat alles zo ongedwongen is"
Vader van Janka

Binnen en buiten lekker jezelf zijn

De één gaat het liefst alleen op ontdekking en de ander verkent de wereld graag samen met de groep. Alles kan en alles is mogelijk. Natuurlijk is samen spelen reuze gezellig. We overleggen dan ook steeds met elkaar wat we gaan en waar we naar toe gaan. Gaan we binnen creatief aan de slag met verrassende thema’s, zoals de seizoenen, kunst en feestdagen of gaan we lekker naar buiten om daar de wereld te verkennen? We zitten vlakbij het speelbos en de natuur van de Lemelerberg. Super spannend! En een uitstapje naar het dorp en de supermarkt is minstens zo leuk. En leerzaam bovendien. Met pannakooi, klimrekken en knikkerbanen op het schoolplein is het dichtbij trouwens ook fijn om buiten te zijn. Zo wandelen we samen door het jaar. Met plannen en ideeën van de kinderen zelf, want zij geven richting aan wat we doen en wat er gebeurt. Dat is leuk voor ieder kind en leuk voor de groep.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Kerkweg

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Kerkweg

Vanmiddag...
14 januari 2021

Vanmiddag met de kinderen van de bso in Lemele gezellig de huisnummer-bingo gedaan!

De bso kin...
8 oktober 2020

De bso kinderen zijn weer druk geweest om Lemele een stukje schoner te maken.

In de maan...
10 maart 2020

In de maand maart zijn we met de BSO in Lemele druk om geld in te zamelen voor KiKa! We bakken gezonde appel- en banaancakejes en worteltaart en maken en verkopen loombandjes.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Dianne Veurink pedagogisch medewerker
Inge Maatman Pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93