Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Klooienberglaan

Klooienberglaan 1, Zwolle 06 10 87 69 04

Midden in de Zwolse wijk Holtenbroek en gevestigd in de oude stadsboerderij ‘De Klooienberg’. Onze bso is in alle opzichten bijzonder. Hier gaat het om verkennen in het groen en ontdekken in de natuur. Samen naar buiten dus, wanneer het ook maar even kan.

Op ontdekking en verkenning, midden in het groen!

Een oude boerderij in de grote stad. Hier is veel te beleven. Na school even languit liggen of picknicken het gras, schoffelen in de moestuin of naar de dieren, want die worden graag gevoerd en verzorgd. Liever op ontdekkingtocht? Ze kunnen alle kanten op. Door de struiken en tussen de bomen of op de spannende waterplaats, en als ze wat ouder zijn tussen ‘t riet langs de waterkant.  Met een schepnet of een vishengel. Natte voeten, die drogen binnen wel weer. Daar is ook genoeg te doen trouwens. Knustelen of een boekje lezen, spelletjes spelen of samen nadenken over leuke thema’s en wat we daar morgen allemaal mee kunnen doen. Kinderen hebben een rijke fantasie en de leukste ideeën. In de groene omgeving van onze bso krijgen ze alle ruimte. Heerlijk ontspannen en samen plezier maken. Hier kan het, elke dag!

Bso Bachlaan 8

Op maandag, dinsdag en donderdag worden de allerjongste kinderen van de bso opgevangen bij bso Bachlaan 8. Dit is in de Vrije School Michaël. Het e-mailadres van deze locatie is: bso.bachlaan@doomijn.nl.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Klooienberglaan

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa Redel pedagogisch medewerker
Carlijne Hagendijk pedagogisch medewerker
Djoke de Jong pedagogisch medewerker
Annemarie Wennekes pedagogisch medewerker (Trias)
Hester Snijders-Friso pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93