Buitenschoolse opvang

KP Laan 22

KP Laan 22, Meppel 0522 870062 / 06 54725532

Kinderen zijn helemaal thuis in onze bso. Binnen vermaken ze zich in een huiselijke sfeer en ook in de wijk zijn ze lekker vertrouwd. Dichtbij huis en er toch echt even uit. Dat vinden kinderen heel fijn, zo na een volle schooldag. Bij onze vinden ze tijd om te ontspannen en om te ontdekken.

Lekker hollen of lekker hangen. Het mag, hoor!

Er valt dan ook nogal wat te verkennen hier. We zitten in de Oosterboerschool en mogen gebruikmaken van alles wat we maar willen, zoals de gymzaal en, bijzonder leuk, het handvaardigheidlokaal. Zo staan we het ene moment te hollen en te springen en even later testen we onze creativiteit met verf, papier en wat we maar voor handen hebben. Natuurlijk spelen we samen ook spelletjes - op een bord of de Wii - en de oudere kinderen maken zelf een nieuwsbrief. Of we buiten spelen? Als het maar even kan! Op het schoolplein kunnen we voetballen en hutten bouwen en we wandelen ook regelmatig naar het ringpark of één van de veldjes in de buurt.

 

"Ik hoef geen zorgen te hebben over het welzijn van Esmee. Dat geeft mij rust"
Moeder van Esmee

Kinderen vervelen zich geen minuut. Ze vermaken zichzelf elke dag, heel actief of lekker rustig, even hangen op de bank. Bij ons mogen ze en kunnen ze.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang KP Laan 22

Elk materi...
10 oktober 2019

Elk materiaal heeft heeft zijn eigen techniek. Deze week werkten we met pastelkrijt en waterverf (aquarelleren) om te oefenen het verschil van verwerking.

Een weekje...
3 oktober 2019

Een weekje creatief bezig zijn. Leuk, leuk, leuk!

Vandaag ha...
17 september 2019

Vandaag hadden wij samen met de twee andere bso-locaties uit de Oosterboer een supergezellige sport-/spelmiddag. Mooi om de samenwerking tussen jong en oud te zien!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elize Matter manager
Elly Ruizendaal pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19