Buitenschoolse opvang

Mr. Harm Smeengestraat

Mr. Harm Smeengestraat 56A, Ruinen (0522) 47 06 37

Ruimte staat bij ons centraal. Ruimte in vierkante meters, ruimte voor samen en vooral ruimte voor plezier. Hier kunnen kinderen alle kanten op, zowel binnen als buiten, zowel samen of lekker even alleen. Daarmee krijgt ieder kind wat het zoekt en nodig heeft. Elke dag weer.

Zo leuk, zo gezellig. Dat wil je elke dag!

Plezier maken en op ontdekking gaan. Dat doen kinderen het liefst. En samen, als het even kan, want dat is toch eigenlijk wel het gezelligst. Daar zorgen onze leidsters voor met de leukste activiteiten en thema’s. Knutselen, toneel en kunst of sport en spel. Bij ons zijn de kinderen altijd in beweging. Is het niet creatief dan is het wel fysiek. En is het niet binnen in de grote hal of in één van de vele hoekjes, dan is het wel buiten op de grote speelplekken, op het schoolplein of op het voetbalveld. Wat onze bso extra bijzonder maakt zijn de timmerschuur en het atelier. Heerlijk uitdagend. En speciaal voor de grote kinderen is er zelfs een 8+kamer!

“Plezier maken en op ontdekking gaan. Daarvoor is alle tijd en ruimte!”
Vader van Jeroen

Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Dat zien we dagelijks om ons heen. Blije gezichtjes en brede lachen, die zien we ook. Elk dag weer!

Blije kinderen dus, vooral omdat ze zoveel plezier hebben in hun eigen vrije tijd na school. Van die tijd mogen ze bij ons 100% genieten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder per kwartier je eigen eindtijd op contract vaststellen.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Mr. Harm Smeengestraat

Er wordt h...
15 oktober 2018

Er wordt hard gewerkt aan het thema Herfst. De kinderen maken door middel van verf een mooie ondergrond voor de thema tafel. Wat een belevenis!

Ook de oud...
15 oktober 2018

Ook de oudere kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen zich goed vermaken bij ons. Zij spelen met dit heerlijke weer samen een spel in de pannakooi.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Roos van Venrooij pedagogisch medewerker
Rosan Spijk pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08