Werken bij Doomijn? We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers! Bekijk hier onze vacatures.

Buitenschoolse opvang

Oosterboerweg

Oosterboerweg 35B, Meppel (06) 129 16 579

Bij ons is zoveel te doen en te beleven dat we uren en dagen te kort komen. We zijn gevestigd in het ringpark bij manege ‘De Baander’, de kinderboerderij en het theehuis. Daar werken we veel mee samen en dat maakt onze bso bijzonder en elke dag anders.

Vandaag, morgen, overmorgen... Pret gegarandeerd!

Een bso met ruimte en ook nog eens gelegen in een park, dat brengt dagen vol belevenissen met zich mee. Klimbomen, rimboebosjes, een vlindertuin en een speelbos met ondiepe waterpoeltjes, heuvels en een waterpomp. Wat je hier wel niet kunt doen... Vlotten en hutten bouwen, waterdiertjes vangen met een schepnet of ‘gewoon’ van de bult crossen met je fiets, een potje voetbal of blikspuit. Je zou bijna vergeten dat we het binnen ook nog leuk hebben. Want een workshop aquarellen en scheikundige proefjes, da’s ook niet verkeerd. Net als samen koken en bakken of eens lekker in je eentje met een puzzel of boekje in een hoekje.

"Ik laat mijn kind met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in goede handen is"
Moeder van Erik

Dat er bij ons veel te doen, dat is wel duidelijk. Voor elk wat wils, laten we maar zeggen. Kiezen is lastig, dat begrijpen we, maar wat vandaag niet kan doe je dan toch lekker morgen! 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Oosterboerweg

Op bso Oos...
11 februari 2019

Op bso Oosterboerweg in Meppel hebben de kinderen elfenhuisjes gemaakt van natuurlijke materialen. Wat hebben ze genoten en wat is iedereen creatief!

Op verzoek...
11 december 2018

Op verzoek van veel meiden, nog een keer een make-up workshop! Groot succes!

"Taarten v...
10 december 2018

"Taarten van de BSO" is een zeer geliefde activiteit. Om de beurt mogen de kids voor iemand die het verdiend, het moeilijk heeft of gewoon omdat je van diegene houdt een taart bakken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elize Matter manager
Hester pedagogisch medewerker
Bianca Koper pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52
Downloads

Interessante downloads