Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Osseweide

Osseweide 1A, Meppel (0522) 24 25 62

Gezelligheid maak je samen. In onze opvang voor kinderen vanaf 7 jaar weten we dat als geen ander. Dat geldt voor onze leidsters en voor de kinderen. Het is dan ook elke dag weer fijn om hier te zijn, want wat we samen kúnnen doen, doen we samen. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisschool de IJsvogel.

Elke dag bijzonder met je eigen fantasie en verbeelding

De kinderen in onze twee groepen komen hier graag en voelen zich thuis. Beide groepen hebben dan ook een eigen ruimte als vertrouwde basis. Hier eten en drinken we samen en is altijd een plek om even rust te nemen, met een boekje of een puzzel. Maar wanneer het kan gooien we de deuren open en spelen alle kinderen door elkaar en met elkaar. Dan is het spelen waar je wil. In de poppenhoek, de bouwhoek, aan de tekentafel of in het atelier op de bovenverdieping. Creatief plezier dus! Dat vinden ze ook in onze dagarrangementen, waarin thema’s als koken, natuur, sport en spel en kunst tot de verbeelding spreken.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Geronimo

Zo krijgt fantasie de ruimte en ontwikkelen kinderen zich tot wie ze werkelijk zijn. Ze worden blije mensjes. En daar gaat het immers om: vrolijke kinderen en gelukkige gezichtjes.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Osseweide

Peuterspeelzaal Osseweide

Buitenschoolse opvang Buitengewoon - 8 jaar en ouder!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Osseweide

Wat is er...
9 oktober 2020

Wat is er nou leuker om met dit herfstige weer spinnenwebben te maken! Kastanjes, satéprikkers en een leuk kleurtje wol staat garant voor een leuke middag!

Wij doen m...
28 juli 2020

Wij doen mee met het kampioenschap 'tegeltje wip, stoeptegel er uit plantjes er in'. Ons “tegelparadijs” is uitgebreid met lavendel, zonnehoed, munt, rozemarijn,krulpeterselie en een passiebloem!

De zomerva...
14 juli 2020

De zomervakantie staat garant voor leuke dingen doen. Zomaar even een greep uit de afgelopen twee weken. Koken, knutselen, proefjes... we draaien onze hand er niet voor om!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Jennifer pedagogisch medewerker
Suzan Oelius pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads