Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Papaverweg

Papaverweg 59, Zwolle (038) 421 77 33 / 06 15 85 14 34

Wij laten kinderen zelf denken en zelf kiezen. Zo doen ze écht wat ze willen en is hun vrije tijd, na school, helemaal van henzelf. Onze vaste vaste pedagogisch medewerkers geven natuurlijk richting en houden een oogje in het zeil, maar het zijn de kinderen die kiezen. Dát maakt onze opvang zo fijn en bijzonder. Daarnaast werken we ook graag samen met basisschool de Vlieger en de Vrije Schoole Ridder Joris.

Een plek om je thuis te voelen

Zo kunnen de kinderen elke dag kiezen uit koken, knutselen, handenarbeid en sport en spel. Daarbinnen bepalen ze zelf of ze gaan zagen en timmeren aan onze echte werkbank, gaan kokkerellen in onze nieuwe keuken of iets kiezen uit de grote kist met sport- en spelmateriaal. Dubbel leuk zijn de workshops die we ook samen uitkiezen; graffiti spuiten, een dagje naar het Bakkerijmuseum of Doepark Nooterhof of lekker sportief meedoen aan het sporttoernooi. Het kan en het mag. Op de speelplaats is het overigens ook dikke pret in de zandbak en het speelhuis. Of een balletje trappen in de panna kooi  of op het voetbalveld. Pas op, vermaak ligt hier overal op de loer!

 

"Hij verveelt zich hier nooit"
Moeder van Erik

Zo krijgt ieder kind de nodige vrijheid. De ouderen in hun eigen 8 plus-groep trouwens iets meer. Zij mogen - in overleg - zelfstandig naar de speeltuin of naar een vriendje of vriendinnetje. Vrijheid en zelf keuzes maken. Daar groeien ze van! Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de 8-plussers naar een eigen locatie.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf papaverweg

peuterspeelzaal papaverweg

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Papaverweg

Tijdens de...
30 april 2021

Tijdens de vakantie maken we zelf tomatensoep. Bij het snijden zien we de ui-ringen. ‘Net als bij een boom!’ Ook snijden we tomaat door de helft. ‘Het lijkt op een lieveheersbeestje!’ Fantasie soep!

Vorige wee...
29 april 2021

Vorige week waren alle kinderen er weer. Wat hebben we een plezier om onze vrienden weer te zien! Welkom terug!

Een dag vo...
9 april 2021

Een dag vol muziek! Het ene ritme lijkt op zachte regen, het ander op harde hagelstenen! Er komen snel lopende muizen voorbij en langzaam lopende dino’s!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Bernadet Lucht pedagogisch medewerker
Evelien Gootjes pedagogisch medewerker
Nina van der Hulst pedagogisch medewerker
Greetje Klooster pedagogisch medewerker
Hetty Neijenstein pedagogisch medewerker
Tom Pepers pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93