Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Paulus Potterstraat

Paulus Potterstraat 13C, Wolvega (0561) 61 19 19

Bij ons is alles binnen handbereik. Plezier ligt voor het grijpen en vermaak ligt voor het oprapen. Zelfs de afstand en overgang tussen kdv en bso is slechts een kleine stap, want alles zit op dezelfde locatie. Dat maakt samen spelen en samen ontdekken wel heel aantrekkelijk

Tutten, knutselen, hollen en chillen

In bso Paulus Potterstraat gaat dan ook veel samen. Wanneer het kan en wanneer de kinderen het willen, spelen ze allemaal met elkaar. Dat maakt het erg gezellig. Samen tutten in de pink-room, knutselen en ontdekken in de knutsel-techniek ruimte of even ‘chillen’ in de stille ruimte, rustig met een boek of stilletjes achter de computer. Lekker actief zijn we hier ook! In het speellokaal valt heel wat te klimmen, springen en hangen. Buiten is dat misschien nog wel fijner. We hebben namelijk een groot plein en een groot grasveld. gaan we voor nóg groener, dan trekken we er op uit in de natuur. Daar is immers elk seizoen weer wat anders te beleven.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Harry

Kinderen bedenken steeds weer iets anders. Daar spelen onze vaste leidsters graag en met veel plezier op in. Zo is elke dag nieuw en blijven kinderen zich vermaken en ontspannen. Precies wat ze nodig hebben.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Paulus Potterstraat

Peuterspeelzaal Paulus Potterstraat

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Stefanie Greaves Lord pedagogisch medewerker
Maaike Boomsma manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93