Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Pelikaan

Pelikaanstraat 1, Meppel (0522) 26 23 46

Bij ons kunnen kinderen alle kanten op. Bso De Pelikaan ligt op een fijne en groene plek midden in Meppel. We hebben hier alles op loop- en wandelafstand. Superfijn, want buiten zijn en buiten spelen, daar worden alle kinderen blij van! Samen met kinderdagverblijf de Pelikaan, peuterspeelzaal Woldkade én buitenschoolse opvang Woldkade vormen wij een Kindcentrum. Volop plezier dus!

Alle ruimte voor talent én voor plezier!

Op onze bso is het goed toeven. We zijn kleinschalig en dat maakt het huiselijk en gezellig. Precies wat kinderen nodig hebben als ze uit school komen. Wij halen kinderen op van de scholen uit het centrum, de Koedijkslanden en de Haveltermade. Daarnaast werken we nauw samen met obs de Woldstroom.Ook dat hebben we dus dik voor elkaar.

“Kinderen voelen zich thuis bij ons. We hebben dan ook alle aandacht voor hun talenten en interesses!”
Daniëlle, pedagogisch medewerker

Ontdekkingstocht

Kinderen voelen zich thuis op De Pelikaan. We hebben dan ook alle aandacht voor talenten en interesses. Sterker nog, we stimuleren ieder kind om nieuwsgierig, creatief en vooral zichzelf te zijn. Helemaal volgens de Reggio Emilia methode waarmee we hier werken.

Iedereen krijgt bij ons de ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Natuurlijk doen we dat ook vaak samen. Spelen in onze spannende tuin of in de grote speeltuin tegenover onze bso. Of we wandelen naar de winkels, ook vlakbij. En is het echt te bar om buiten te zijn, dan vermaken we ons binnen ook opperbest. We kunnen zelfs rennen en springen in de gymzaal om de hoek.

Het is dus altijd goed en fijn op bso De Pelikaan. Kom snel eens kennismaken, we kijken naar je uit!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf De Pelikaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Pelikaan

Kerstbakje...
14 december 2020

Kerstbakjes maken op de bso.

Leuke work...
24 november 2020

Leuke workshops gekregen op locatie; weven op een fietswiel en gipsmaskers maken.

Knutselen...
28 september 2020

Knutselen tijdens thema: 'herfst'! :)

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Danielle Haasjes pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads