Buitenschoolse opvang

Postweg

Postweg 43A, De Wijk (0522) 44 33 61

Samen spelen en ontdekken, dat is naar ons idee het allerleukst. Daarom is onze locatie ook zo fijn, want we zijn gevestigd in brede school ‘De Horst’ in De Wijk. Dat betekent heel veel gezelligheid, plezier én mogelijkheden onder één dak

Zoveel hoofdjes, zoveel leuke ideeën

Een school, een kinderdagverblijf en muziekvereniging Apollo, alles in hetzelfde gebouw. Veel gezichten en veel beweging dus. En dat is super leuk, want we werken samen wanneer het kan en we mogen gebruikmaken van alles wat er is. Zoals de gezamenlijke speelhal, waar alle kinderen elkaar elke dag kunnen ontmoeten. En het grote schoolplein met een glijbaan, een klimrek en twee duikelrekken. Er is zelfs een panna kooi voor een pittig potje voetbal. Natuurlijk doen we samen spelletjes en zetten we graag de pannetjes op het vuur in onze keuken. Knutselen doen we ook. En feestvieren! Verjaardagen en Sinterklaas gaan zéker niet stilletjes voorbij. Net als de grote BBQ aan het einde van het schooljaar.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Moeder van Janine

Zo is eigenlijk elk moment bijzonder en elke dag weer anders. Daar zorgen we samen voor. Met verrassend leerzame thema’s en vooral met de ideeën van de kinderen. Kom gerust eens bij ons kijken!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Ina Onvlee pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08
Downloads

Handige downloads