Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Provincieroute

Provincieroute 143, Zwolle (06) 25 06 79 76

Alles in de buurt, alles bij de hand. We hebben het goed voor elkaar. Onze bso zit onder één dak  met basisschool ‘De Octopus’ en da’s heel fijn. We gebruiken samen alle ruimten, zowel binnen als buiten. Er is altijd wat te beleven dus. Het is maar waar de kinderen zelf zin in hebben.

Vrijheid en zelf keuzes maken. Daar groeien ze van!

We zitten in een fijne, groene omgeving. Dat zie je al op en rond het speelplein en het schoolpleinen. Kinderen voelen zich er vrij en raken niet uitgespeeld. Toch gaan we ook wel eens buiten de hekken. Dan wandelen we naar de kinderboerderij om de dieren te voeren en te aaien. Of we gaan naar de één van de speeltuinen, mooi om de hoek en altijd een succes. Natuurlijk doen we dat allemaal samen, want dat is het leukst. Dat geldt ook voor wat we binnen bedenken. Knutselen, kletsen, koken of sporten, spelen en springen, we doen het hier allemaal. Tijd voor rust is er ook. Even chillen en relaxen of stilletjes met een boek in een hoek. Ieder z’n ding!

Waar de kinderen maar blij van worden. En waar ze maar van groeien, want ook dat vinden we belangrijk. Zo is elke dag anders en zo blijven ze zich vermaken en ontspannen. Precies wat ze nodig hebben.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Provincieroute

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Provincieroute

Tijdens de...
3 maart 2021

Tijdens de CVO was één van de activiteiten het maken van een “schilderij uit de oven” ze waren er druk mee en genoten er even later tijdens de lunch van of namen hem mee naar huis.

Vorige wee...
2 februari 2021

Vorige week werden de kinderen uitgenodigd om even langs te komen. Ze kregen wat leuks om te knutselen. We missen de kinderen zo!

Naast de b...
13 januari 2021

Naast de bso hebben we een groot veld met veel kastanjebomen. Afgelopen herfst gingen we met wat kinderen naar het veld. We kregen de bak helemaal vol en zwáár dat hij aan het einde was!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Michelle den Burger pedagogisch medewerker
Helma Lubbers pedagogisch medewerker
Ginette Doornwaard pedagogisch medewerker
Linda Ekkelkamp - te Riele pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93