Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Rijnlaan

Rijnlaan 200, Zwolle (038) 453 38 73

Even school vergeten, het mag best. In onze bso gaan we voor ontspanning en plezier. Lekker relaxed en elke dag anders, daar zorgen onze pedagogisch medewerkers wel voor. De groene omgeving van de Aa-landen heeft elke dag weer iets anders in petto. Op ontdekking dus!

Altijd iets leuks, iedere dag en elk seizoen!

Samen met basisschool de Werkschuit, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal hebben we het reuze fijn in ons integraal kindcentrum. Eigenlijk is hier ieder moment wel wat te beleven. En gezelligheid is er altijd. Kinderen vermaken zich hier, dát is zeker.

We knutselen en lezen, dansen en zingen, picknicken in het gras, zwieren en zwaaien op de speelplaats en genieten van onze natuurlijke tuin. Willen we verder de wereld in dan doen we dat. De wijk is groot en groen en nodigt echt uit om ontdekt te worden. Samen de natuur in, naar de kinderboerderij of het park. Of naar de speeltuin, dat kan ook. Net als de wensen en ideeën van de kinderen is bij ons geen dag hetzelfde!

De groep die bij je past

De wereld is groter dan het klaslokaal. Kinderen krijgen alle ruimte om alles zelf te ontdekken en te ervaren. Natuurlijk houden we rekening met interesses en leeftijd. Daarom hebben we drie gezellige groepen!

Groep Boei en Kombuis  is er voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Eigenlijk zijn we twee groepen, maar we doen zoveel samen dat het soms voelt als één. Zó gezellig! We zoeken elkaar dus veel op. Dat doen we binnen én buiten. We hebben hier een heerlijke buitenruimte, we zijn gek op groen dus we hebben ook veel activeiten in en met de natuur. Oh ja, de groep Kombuis heet niet zomaar Kombuis: we hebben een keuken waar we samen bakken, koken én smullen!

Groep Kajuit is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Een fijne plek op het plein van De Werkschuit. Met de eigen kindercaravan staan we midden in de buitenlucht. Dat is nog eens ontspannen! Met leuke thema’s steken we ook nog eens wat op. Over de natuur én over alles wat de kinderen zelf aandragen. Leren met en van elkaar dus.

Groep ‘t Kraaiennest is er voor kinderen vanaf 8 jaar. Vervelen bestaat hier niet. We hebben een superfijne binnenruimte waar gespeeld, gelachen en gechilld mag worden. Ook buiten is genoeg te doen. Op ‘t bosrijke schoolplein bijvoorbeeld of op de twee voetbalvelden. En wat te denken van onze eigen boot! Een heerlijke plek om te groeien, spelen en genieten.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Rijnlaan

Peuterspeelzaal Rijnlaan

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Veronique Zweerus pedagogisch medewerker
Jaleesa Horsting pedagogisch medewerker
Ruben Kuiper pedagogisch medewerker
Aimy Weber pedagogisch medewerker
Marcella Eenkhoorn pedagogisch medewerker
Annelies van de Scheur - Stomphorst pedagogisch medewerker
Marloes Wagteveld pedagogisch medewerker
Tamara Reumer pedagogisch medewerker
Eline Havinga pedagogisch medewerker
Karin Moonen pedagogisch medewerker
Marisca Wennink pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93