Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Ruigedoornstraat

Ruigedoornstraat 23, Dalfsen (06) 54 25 17 83

Een bso met mogelijkheden en vooral veel gezelligheid. Onze locatie wordt omringd met alles wat maar leuk is. We zijn gevestigd in basisschool het Avontuur. We maken daarnaast gebruik van kulturhus ‘de Trefkoele+’ en daarmee is er op elk moment iets te beleven en te ontdekken. Precies wat kinderen nodig hebben

Klimmen, lummelen, hollen en chillen

Vervelen, dat is hier onmogelijk. Onze ruime en lichte locatie heeft alles wat kinderen blij maakt en bezighoudt. Naast ons zit een sporthal waar naar hartelust gerend en gesprongen kan worden. Tikkertje of een potje voetbal? Ga je gang. Dat mag ook op het grote schoolplein waar lekker crossen op de skelters misschien wel net zo leuk is. Liever wat meer rust? Tegenover onze bso zit de Trefkoele+ waar wij gebruik maken van de faciliteiten, zoals de bibliotheek en de sportzaal. Wijzer worden is ook leuk (en belangrijk)! Daarom houden we ons graag bezig met thema’s als kunst en cultuur. De wereld heeft zoveel te bieden...

"Voor Giovanni is de bso elke dag weer een feest"
Vader van Giovanni

Zo zijn we samen altijd bezig. Lekker in beweging of juist rustig even chillen met of zonder een boekje. Opladen of ontladen, na een volle dag op school mag en kan hier alles. Zo lang het maar leuk en gezellig is.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat 108

Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat 108

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Ruigedoornstraat

Afgelopen...
4 maart 2021

Afgelopen dinsdagmiddag hebben de kinderen op de bso Ruigedoornstraat een animatiefilmpje gemaakt. Met mooie resultaten.

We zijn ko...
1 februari 2021

We zijn koekjes aan het bakken op de bso.

Vandaag he...
29 januari 2021

Vandaag hebben wij appelflappen gebakken!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nienke pedagogisch medewerker
Annet Hendriks pedagogisch medewerker
Henriƫtte Ningbers pedagogisch medewerker
Martha Roddenhof manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93