Buitenschoolse opvang

Schellerpark

Schellerpark 101, Zwolle (06) 52 40 58 90

Een unieke opvang op een evenzo unieke locatie. Onze bso is gevestigd in Wijkboederij de Schellerhoeve. Buiten zijn en buiten spelen staan dan ook bovenaan het lijstje van de kinderen. Dat begrijpen wij helemaal, want wie wil er nu niet elke dag op ontdekking en verkenning?

Buitenplezier, dat vind je hier!

We zijn dikke vrienden met de mensen van de boerderij. En met de dieren die er rondlopen. De kinderen helpen vaak bij het voeren en verzorgen. Het buitenleven en de ruimte is hier heerlijk. Lekker broodjes bakken boven het kampvuur, een pingpongtoernooi op het plein, luieren in het grasveld. Het kan en mag hier allemaal. We zijn zoveel buiten dat we bijna zouden vergeten dat er ook nog een binnen is. Daar hebben we het ook goed voor elkaar. Een grote, centrale ruimte waar we allemaal kunnen zitten en spelen, een lounge-hoek om even lekker te chillen en een apart lokaal waar heerlijk geknutseld en getimmerd kan worden.

"Voor Auke is de bso elke dag weer een feest"
Moeder van Auke

Lekker actief buiten of heerlijk creatief binnen. Kinderen bedenken en beslissen het zelf. Het is immers hun eigen vrije tijd. Plezier en gezelligheid, daarvoor komen ze bij bso Schellerpark.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam Boertjens Pedagogisch medewerker
Sonny Muilman pedagogisch medewerker
Esther de Hart pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08