Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Schellerpark

Schellerpark 101, Zwolle (06) 52 40 58 90

Een unieke opvang op een evenzo unieke locatie. Onze bso met drie stamgroepen is gevestigd in Wijkboerderij de Schellerhoeve. Daarnaast werken we veel samen met basisschool de Phoenix en de Octopus. Buiten zijn en buiten spelen staan dan ook bovenaan het lijstje van de kinderen. Dat begrijpen wij helemaal, want wie wil er nu niet elke dag op ontdekking en verkenning?

Buitenplezier, dat vind je hier!

We zijn dikke vrienden met de mensen van de wijkboerderij. En met de dieren die er rondlopen. De kinderen voeren en verzorgen ze graag, met een beetje hulp van de vrijwilligers natuurlijk. Het buitenleven en de ruimte is hier heerlijk. Lekker broodjes bakken boven het kampvuur, een spannend potje voetballen op het veld, luieren in het grasveld. Het kan en mag hier allemaal. We zijn dus buiten wanneer het kan, maar ook binnen vermaken we ons opperbest! Zo is er de grote, centrale ruimte waar we allemaal kunnen zitten en spelen. Natuurlijk de stal waar de dieren graag visite krijgen. En, ook een favoriete plek, de mooie bovenruimte waar van alles te doen en te ontdekken is!

“Binnen… Buiten... Waar de kinderen ook spelen, samen gaan ze graag op ontdekking bij bso Schellerpark!”
Sonny, pedagogisch medewerker

Lekker actief buiten of heerlijk creatief binnen. Kinderen bedenken en beslissen het zelf. Het is immers hun eigen vrije tijd. Plezier en gezelligheid, daarvoor komen ze bij bso Schellerpark.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Schellerpark

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Schellerpark

Appelmoes,...
25 augustus 2020

Appelmoes, gemaakt van appels van de appelbomen uit onze tuin!

Op onze bo...
18 juni 2020

Op onze boerderij groeien heel veel frambozen, hier hebben we lekkere frambozenjam van gemaakt.

Eind maart...
11 juni 2020

Eind maart is het tijd om kikkervisjes te spotten in de slootjes. We hebben er een paar in een aquarium op locatie gehouden, dit is educatief voor zowel de peuters als de bso kinderen op locatie.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Iris Groot-Koerkamp pedagogisch medewerker
Martine Borgmeijer pedagogisch medewerker
Sonny Muilman pedagogisch medewerker
Esther de Hart pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52