Buitenschoolse opvang

Schoolbrink

Schoolbrink 1A, Zuidwolde (0528) 37 08 70

Binnen of buiten, bij ons is er altijd en overal plezier. Dat kan ook niet anders, want daarvoor hebben we namelijk alles in huis. En wat we zelf niet hebben, zoeken we op. Want bso Schoolbrink is naast reuze gezellig ook lekker ondernemend. Daar houden kinderen van.

Rode wangen in de frisse buitenlucht

Doen en beleven staan bij ons centraal. Even met wat anders bezig na een dag op school, lekker ontspannen en spelen. En wat we doen, daar beslissen de kinderen zelf over mee. Onze kinderraad weet wat ze leuk vinden en wat het bij ons nóg leuker maakt. Lekker naar buiten? Doen we! Op het schoolplein hangen in de rekken en zwaaien op de familieschommel, of een potje voetbal op het grasveld. We zitten dichtbij een groot bos waar we vaak wandelen en spoorzoeken. Spannend én gezond! Eenmaal binnen gaan regelmatig de pannen op het vuur, samen koken en bakken. En is de trek gestild dan bedenken we leuke thema’s voor op de planning; lente, films, natuur, griezelen...

"Voor Ivan is de bso elke dag weer een feest"
Vader van Jurjen

Geen dag is hetzelfde. Daar zorgen we samen voor. Daarmee krijgen de kinderen alle ruimte voor zichzelf én voor elkaar. Want samen spelen en samen groeien, dat is toch het leukste dat je kunt bedenken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sandra Pit manager
Peter Bruins pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19
Downloads

Handige downloads