Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Sportlaan

Sportlaan 8, Zwolle (038) 420 48 07

Bso Sportlaan is ruim, groot en vooral heel kleurrijk. We zitten dan ook niet voor niets in Integraal Kindcentrum ‘Het Festival’. Een fijne en gezellige locatie waar altijd iets te beleven is. Daar zorgen we, natuurlijk samen met kinderen voor, want zij hebben altijd verrassende ideeën en leuke plannen.

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Samen bedenken we de leukste activiteiten. Voor en door de kinderen, maar ook met partijen buiten onze opvang. We zijn bijvoorbeeld dikke vrienden met Sportservice Zwolle en brengen we kinderen naar zwemles, wanneer het kan. We kennen fotografen en kunstenaars die precies weten hoe je creativiteit de ruimte geeft. Zo geven we elke dag een spannende invulling. De oudere kinderen plannen hun eigen dagen, in overleg met elkaar. Daar leren en groeien ze enorm van. Ze koken een maaltijd of bakken een cake, ze gaan naar de bios of houden een spelletjesmiddag. En een keertje lekker lui zijn, wat rondhangen of een boekje lezen, dat mag natuurlijk ook.

"Voor Jeroen is de bso elke dag weer een feest!"
Vader van Jeroen

Als rode draad hebben we door het hele jaar leerzame thema’s. Daarbij geven we extra aandacht aan natuur en techniek én aan de dagelijkse omgang met elkaar. Zo maken en houden we het altijd leuk en vooral heel gezellig.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

kinderdagverblijf Sportlaan

peuterspeelzaal Sportlaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Sportlaan

Voor onze...
8 april 2021

Voor onze eigen tuin zijn we groentes aan het kweken. Voor deze plantjes was het tijd om naar een grotere pot te verhuizen.

Bij de bso...
8 juni 2020

Bij de bso wassen wij zelfstandig af. We helpen elkaar en leren elkaar hoe dit moet.

Samen buit...
25 mei 2020

Samen buiten spelen, samen zorg dragen voor een mooi kunstwerk :-) wat een teamwork!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Miranda Visserman pedagogisch medewerker
Dortji van Sliedregt pedagogisch medewerker
Laura Riezebos pedagogisch medewerker
Saskia de Gooijer pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Jennifer Talen pedagogisch medewerker
Karin Appels pedagogisch medewerker
Marieke de Groot pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93