Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Stinsweg

Stinsweg 15, Zwolle (06) 202 231 68

Aan de rand van Westenholte en midden in het groen zit bso Stinsweg. Een heerlijke, eigen plek voor alle kinderen vanaf acht jaar. Even genieten na schooltijd en weer helemaal opladen voor de volgende dag.

Lekker buiten, lekker vrij!

Ontspanning door inspanning, plezier en gezelligheid door samen te zijn. Dat kan op onze bso. We zitten op een superfijne locatie: in het gebouw van voetbalvereniging WVF op sportpark De Weide Steen. Werkelijk alle ruimte dus om helemaal jezelf te zijn en volop te bewegen. Een sportieve omgeving in de frisse buitenlucht: lekker een balletje trappen, rennen en ravotten, of chillen op een bankje in de zon. Dat kan overigens ook prima binnen! In onze gezellige ruimte bedenken we altijd iets leuks om samen te doen. Of even lekker alleen, want dat mag ook gewoon. Kinderen komen hier tenslotte in hun eigen tijd. Lekker vrij zijn, daar gaat het om.

We vangen hier kinderen op van onder andere basisschool de Vlieger, Vrije school Ridder Joris en Basisschool de Morgenster in Westenholte. Grote kans dus dat hier vriendjes en vriendinnetjes zijn. Dat is wel zo gezellig. En daar komen de kinderen voor bij bso Stinsweg!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Stinsweg

De paashaa...
1 april 2021

De paashaas op bezoek.

Fotolijstj...
23 maart 2021

Fotolijstjes pimpen!

Spannend.....
18 maart 2021

Spannend... lasergamen in teams. Zoek dekking!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nina van der Hulst pedagogisch medewerker
Tom Pepers pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93