Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Stippestap

J.C. van Andelweg 4, Staphorst (0522) 46 85 75

Binnenpret krijgt bij ons een geheel nieuwe betekenis. In onze opvang is het namelijk altijd genieten. Ons vaste team van leidsters weet wat kinderen leuk vinden en maken elke dag weer anders. Buiten is er net zoveel te beleven trouwens. Het is maar waar de kinderen zelf zin in hebben. Daarnaast hebben wij een fijne samenwerking met basisschool de Berkenhorst en de Christelijke Nationale school.

Binnen verkennen en buiten ontdekken

Het kan allemaal bij bso Stippestap, als het maar leuk en gezellig is. Dat is het zeker in onze huiskamer, een beetje zoals thuis. En dat is fijn na een volle schooldag. Dat geldt ook voor de keukenhoek waar gezellig gekookt, gebakken en gesmuld kan worden. Nog meer creativiteit kunnen de kinderen kwijt in het atelier. Inspiratie genoeg, alleen al vanwege de wisselende thema’s waar we mee werken. En buiten? Een skelterbaan, een voetbalveld, een grote familieschommel. Even op de kop hangen in het duikelrek of harken en spitten in de moestuin. Liever een vlot bouwen of waterbeestjes bestuderen? Vlakbij is er een meertje. Voor de stoertjes zijn er zelfs een fietscrossbaan en een halfpipe.

 

"Ik word als ouder betrokken bij de opvang. Dat voelt heel goed"
Moeder van Ann-Marie

Veel te doen en te ontdekken dus. Voor de jongsten en voor de wat ouderen, voor hen is er een  8 plus-kamer. Vervelen? Daar hebben wij nog nooit van gehoord.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Stippestap

Peuterspeelzaal Stippestap

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Stippestap

Graffiti w...
17 november 2020

Graffiti workshop op de bso!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ferna Hessels pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads