Buitenschoolse opvang

Thorbeckelaan

Thorbeckelaan 231, Assen (0592) 23 34 20

Wij zijn een kleinschalige bso waar kinderen zich thuis en prettig voelen. Juist omdat ze bij ons hun vrije tijd doorbrengen vinden we dat heel belangrijk. Ze mogen dan ook doen waar ze zin in hebben. En omdat we in brede school ‘het Kompas’ zitten, is er veel te doen en kunnen ze alle kanten op.

Net als thuis en toch elke dag anders

Kinderen zijn zo in onze bso. Ze lopen binnendoor vanuit de ‘het Kompas’ en we halen ze op vanaf basisschool ‘de Cirkel’ en ‘Theo Thijssen’. Veilig en makkelijk. Van onze activiteiten maken we een grotere uitdaging. Met ons speelactiefprogramma bijvoorbeeld. Of ze meedoen, dat bepalen de kinderen zelf. Maar thema’s als de ‘stoeiweek’ en ‘tutten met meiden’ laat je natuurlijk niet aan je voorbijgaan... Voor de stoere binken en handige meiden hebben we een klushoek met een echte klusbank. Daar bekijken we apparaten van binnen of gaan we aan de knutsel. Buiten zijn en ontdekken vinden we ook belangrijk. We hebben een grote speelplaats en moestuin met tomaten en bloemen. De grotere kinderen mogen ook buiten de hekken voor een boodschapje in het dorp.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Jannie

Zo geven wij ruimte aan plezier en aan zelfstandigheid. Vanzelfsprekend gaat die vrijheid zo ver als dat de ouders het willen en toestaan. Zo halen we samen het beste uit de dagen en uit de kinderen.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Thorbeckelaan

Vanmiddag...
29 januari 2019

Vanmiddag hebben de oudste kinderen een workshop ‘Handletteren’ gevolgd.

Team Thorb...
10 januari 2019

Team Thorbeckelaan wenst u een sprankelend 2019!

De kindere...
19 december 2018

De kinderen van bso Thorbeckelaan hebben vanmiddag een kerstboom gemaakt. Een kerstboom met kerstballen, slingers en kerststerren.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sanne Klok pedagogisch medewerker
Leandra Tak pedagogisch medewerker
Judith Bruins pedagogisch medewerker
Sandra Pit manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19
Downloads

Interessante links....