Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Thorbeckelaan

Thorbeckelaan 231, Assen (0592) 23 34 20

Samen doen is samen groeien. Daarvoor is alle ruimte op onze bso. Juist na schooltijd is het zo fijn om te ontdekken. Gezelligheid en plezier, precies waar je zin in hebt in de vrije uurtjes! Wij zijn gevestigd in MFA Marturia waar ook basisschool ‘Het Kompas’ in is gevestigd. 

Net als thuis en toch elke dag anders

Wij laten kinderen zelf nadenken en kiezen, waarbij medewerkers de nodige ondersteuning bieden. Ieder kind krijgt de vrijheid die bij de leeftijd past. Zo mogen oudere bso kinderen (8+) zelfstandig op het schoolplein spelen of naar de natuurspeeltuin. Kinderen van 4 – 6 jaar bieden we juist een eigen ruimte waarin zij zich veilig voelen en niet overweldigd worden door oudere kinderen. Vrijheid en zelf keuzes maken afgestemd op leeftijd, daar groeien ze van!

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Jannie

Als het maar even kan gaan we naar buiten. Na een schooldag is het heerlijk voor kinderen om zich op deze manier uit te kunnen leven en de benodigde beweging te hebben. Een potje voetballen op ’t schoolplein, een modderbad maken in de zandbak, met de waterpomp spelen of in de bomen klimmen. Het kan allemaal op bso Thorbeckelaan!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Thorbeckelaan

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Thorbeckelaan

We geniete...
11 februari 2021

We genieten van de sneeuw!

We spelen...
22 oktober 2020

We spelen graag met hout. De kinderen bouwen er ook graag mee.

Vandaag he...
16 oktober 2020

Vandaag hebben we een rondje door de stad gelopen en de straten opgeruimd aan de hand van een ‘afvalbingo’. Twee vuilniszakken vol en twee winnaars. Ja, wij zijn supporter van schoon!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Leandra Tak pedagogisch medewerker
Marijn Mollema manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Interessante links....