Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Tonselsedreef

Tonselsedreef 60, Harderwijk (06) 183 91 313 / (0341) 87 01 09

In onze bso draait het om samen spelen en samen doen. Wij zijn gevestigd in christelijke basisschool ‘de Triangel’ en kijken ook vanuit die identiteit naar de wereld. Maar meer nog kijken we naar de wensen van de kinderen en hoe zij hun dagen het liefst en het leukst bij ons doorbrengen.

Onbezorgd spelen, lekker ontspannen

Die dagen zijn altijd een fijne balans tussen actief zijn en rust nemen. En tussen plezier in je eentje en plezier met elkaar. Die ruimte is er. Letterlijk ook, want we hebben heel wat vierkante meter om samen te rennen en te vliegen, maar ook om even lekker te hangen op de bank. Toneel spelen? Dat doen we ook. We organiseren kookworkshops, uitjes naar de stad of de bibliotheek en maken samen gezellige middagen vanuit de meest interessante thema’s. Daarover hebben de kinderen natuurlijk alles te zeggen!

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Vader van Sandra

Sport, spelen en ontspannen. Onze locatie leent zich er perfect voor en ons vaste team van leidsters maken er elke dag iets bijzonders van. Samen met uw kind natuurlijk.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Tonselsedreef

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Shanne Pieters pedagogisch medewerker
Esther Neijmeijer pedagogisch medewerker
Sibel Aranci pedagogisch medewerker
Jacqueline Zandbergen pedagogisch medewerker
Ingrid van den Bos pedagogisch medewerker
Kathy Straakenbroek manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93