Buitenschoolse opvang

Tramdyk

Tramdyk 10, Lemmer (06) 83 33 13 02

Vandaag een ontdekking, morgen weer wat wijzer. Kinderen groeien in onze bso. Door wat onze leidsters organiseren en door wat de kinderen zelf bedenken en doen. Daar krijgen ze dan ook alle ruimte voor. Lekker samen spelen en ontspannen, het kan bij ons. Elke dag weer.

Samen bedenken, samen doen!

In onze opvang is het reuze gezellig. In elke hoek en in elke gang is wel een uitdaging te vinden. Die ontdekken ze vooral samen, want hoewel we een onderbouw en bovenbouw groep hebben, zoeken de kinderen elkaar voortdurend op. En dat maakt het nu juist zo leuk en boeiend. Ze leren door en van elkaar. Er wordt samen geknutseld, getimmerd en genaaid, gekookt en gebakken, gerend en gesprongen. Wat ze maar willen. Dat laten ze ook duidelijk weten via onze kinderraad. Zo overleggen we steeds met elkaar wat we allemaal gaan doen. Blijven we binnen of gaan we lekker naar buiten. De speelplaats op en de zandbak in, of naar het grote schoolplein om een balletje te trappen of om even aan het klimrek te bungelen.

"Ik werk niet naast de deur. Zorgeloze opvang is dus extra belangrijk"
Moeder van Zepp

Het kan en we doen het. We zitten nooit stil, want er zijn ook altijd leuke thema’s waarmee we door het hele jaar wandelen. Dagen, weken, maanden... Ze zijn eigenlijk te kort in onze bso!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Titie de Vries manager
Gerda de Jong pedagogisch medewerker
Marrit Dijkstra pedagogisch medewerker
Simone Dijkstra pedagogisch medewerker
Ilonka Dam - Hooghiem pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19