Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Villa Kaketoe

Dorpsstraat 41, Nijeveen (0522) 49 05 62

Wij geven kinderen de vrijheid. Dan groeien ze het meest en vermaken ze zich het best. In onze bso kunnen en mogen ze dan ook alle kanten op. Binnen en buiten liggen gezelligheid en plezier namelijk voor het oprapen. Net als kleine en grote ontdekkingen.

Lekker buiten, heerlijk binnen. Wat je maar wil!

Verkennen en ontdekken doen kinderen dan ook overal in onze bso. Vooral buiten voelen ze zich lekker vrij. Niet zo vreemd, want onze grote ontdekkingstuin is een belevenis op zich. Zoveel groen om van te genieten. Bosjes om in te spelen en te verstoppen, bomen om aan te hangen en in te klimmen, rollen in het gras en kastelen bouwen in de zandbakken. Of taartjes bakken, dat is net zo leuk. Binnen zijn ze net zo vrij om te doen wat ze willen. Knutselen, goochelen, vadertje en moedertje spelen of bouwen in de bouwhoek en tutten in de poppenhoek. En als de eigen inspiratie een keertje op is, dan hebben we altijd onze thema’s als onuitputtelijke bron. Seizoenen, feestdagen, natuur, kunst...

 

"Ik vind het belangrijk dat ze na school vrijheid en ruimte krijgen."
Vader van Janita

Kinderen vermaken zichzelf. Eigenlijk altijd, maar soms hebben ze een duwtje in de rug nodig. Daarom werken we ook met dagarrangementen. Daarmee liggen de leukste activiteiten op ze te wachten. 

Unieke samenwerking tussen Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt

Je wilt voor jouw kind het beste pad uitstippelen naar een mooie toekomst. Dat jouw kind zijn of haar talent in een vertrouwde omgeving met plezier ontwikkelt tot een zelfbewuste wereldburger. Villa Kaketoe en Commissaris Gaarlandt geven hier invulling aan door vanuit één pedagogische visie op ontwikkeling en educatie te werken.

Programma's en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd zodat een doorgaande lijn in educatie van 0 tot 13 jaar wordt bereikt. Een bewuste keuze voor professionaliteit geeft rust en zekerheid! Obs Commissaris Gaarlandt is een kanjerschool met speciale aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling en veel aandacht voor muziek, cultuur en sport. Klik hier voor meer informatie. 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf Villa Kaketoe

Peuterspeelzaal Villa Kaketoe

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Villa Kaketoe

Op de bso...
11 mei 2021

Op de bso hebben we onze eigen fotolijstjes gemaakt.

Ssst.. het...
4 mei 2021

Ssst.. het is bijna Moederdag!

Maak je ei...
3 mei 2021

Maak je eigen kapstok voor thuis!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerhard Post pedagogisch medewerker
Joyce Londo pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Interessante links....