Buitenschoolse opvang

Villa Kaketoe

Dorpsstraat 41, Nijeveen (0522) 49 05 62

Wij geven kinderen de vrijheid. Dan groeien ze het meest en vermaken ze zich het best. In onze bso kunnen en mogen ze dan ook alle kanten op. Binnen en buiten liggen gezelligheid en plezier namelijk voor het oprapen. Net als kleine en grote ontdekkingen.

Lekker buiten, heerlijk binnen. Wat je maar wil!

Verkennen en ontdekken doen kinderen dan ook overal in onze bso. Vooral buiten voelen ze zich lekker vrij. Niet zo vreemd, want onze grote ontdekkingstuin is een belevenis op zich. Zoveel groen om van te genieten. Bosjes om in te spelen en te verstoppen, bomen om aan te hangen en in te klimmen, rollen in het gras en kastelen bouwen in de zandbakken. Of taartjes bakken, dat is net zo leuk. Binnen zijn ze net zo vrij om te doen wat ze willen. Knutselen, goochelen, vadertje en moedertje spelen of bouwen in de bouwhoek en tutten in de poppenhoek. En als de eigen inspiratie een keertje op is, dan hebben we altijd onze thema’s als onuitputtelijke bron. Seizoenen, feestdagen, natuur, kunst...

 

"Ik vind het belangrijk dat ze na school vrijheid en ruimte krijgen."
Vader van Janita

Kinderen vermaken zichzelf. Eigenlijk altijd, maar soms hebben ze een duwtje in de rug nodig. Daarom werken we ook met dagarrangementen. Daarmee liggen de leukste activiteiten op ze te wachten. Daarnaast beleven wij veel plezier aan de samenwerking met basisschool Commissaris Gaarlandt. Echt altijd wat te doen dus!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Villa Kaketoe

Vandaag we...
6 september 2019

Vandaag werd er geschminkt op Villa Kaketoe; altijd leuk! Wat zal het zijn geworden? Een olifant, een superheld of misschien wel een mooie bloem?

Het is van...
26 augustus 2019

Het is vandaag heerlijk weer! Op de bso hebben we een waterestafette gehouden. Spannend wie er gaat winnen...

Hmmmm, hee...
5 augustus 2019

Hmmmm, heerlijke sushi. Zelfgemaakt!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Gerhard Post pedagogisch medewerker
Joyce Londo pedagogisch medewerker
Elize Matter manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19