Buitenschoolse opvang

Violierenstraat

Violierenstraat 42, Zwolle (038) 421 59 09 / (06) 21 21 13 19

Samen doen is samen groeien. Het is de rode draad in onze bso en de basis van alles wat we samen bedenken. De wensen en ideeën van de kinderen staan dan ook centraal. Daarbij is alles bespreekbaar, in alle openheid. Want alles is leuk en niets is te gek.

Alles kan als het maar leuk is!

Kinderen kunnen en mogen hier veel. En dat kan ook, want we zitten in een brede school. Muziek maken, sporten in de gymzaal, leren en spelen met computers... Alles is mogelijk en alles mag in de planning. Die maken de kinderen samen met de leidsters. Kinderen uit groep 5 en hoger zitten bij ons namelijk in de bso-raad. Vergaderen, notuleren en vooral meedenken over alles wat de bso spannender, boeiender en beter maakt. Zo is er inmiddels een eigen chill-plek, bedacht en ingericht door de kinderen zelf! En toch zijn ze nog steeds het liefst buiten. Het is dan ook goed toeven op de enorme speelplaats. Of in Speeltuin Assendorp, de kinderboerderij en Doepark de Nooterhof, waar we regelmaat samen een kijkje nemen.

"Ik vind het een genot om mijn kind te zien genieten"
Vader van Jan

Kunstelen en koken doen we natuurlijk ook, want binnen is het minstens zo gezellig. Met thema’s als kunst, op reis rond de wereld en prinsessen is het eigenlijk elke dag een feestje in onze bso.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Violierenstraat

Wij maken...
23 januari 2020

Wij maken ons eigen bso-schilderij.

Lekker fru...
23 januari 2020

Lekker fruit eten.

Samen spel...
23 januari 2020

Samen spelletjes spelen, zoals Levensweg. Waarbij ze geld leren tellen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Sharmayne Horsting pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52