Buitenschoolse opvang

Westerlaan

Westerlaan 22, Zwolle (038) 422 37 17 / 06 18 53 19 79

Zo leuk, zo gezellig. Dat wil je elke dag!

Dat is precies wat wij de kinderen voor en na schooltijd willen bieden. Een plek om te spelen, te groeien en zichzelf te zijn. Kinderen mogen dan ook zelf kiezen wat ze doen. Knutselen, koken, sporten of spelen op de speelzolder. Misschien wel muziekles, een workshop striptekenen of mime. Het kan hier allemaal. Alsof het nog niet genoeg is bedenken we ook steeds weer de leukste thema’s. En we zijn gek op kunst en lekker creatief zijn. Er is binnen zoveel te doen, je vergeet haast dat het buiten ook heerlijk is. Rennen, klimmen, glijden en graven op het grote schoolplein, of samen naar het park met de kinderboerderij en de speeltuin. Geen dag is hetzelfde.

Afwisseling en uitdagingen, daar houden ze van. Dus dat is wat ze hier vinden. Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Wat wil je nog meer?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Westerlaan

De kindere...
15 juni 2018

De kinderen van buitenschoolse opvang Westerlaan hebben geknutseld met stoepkrijt. Is het niet mooi geworden?

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Merel pedagogisch medewerker
Andrea Spijkerman manager
Barbara pedagogisch medewerker
Remko pedagogisch medewerker
Marije pedagogisch medewerker
Lisa pedagogisch medewerker
Marina pedagogisch medewerker
Leanne pedagogisch medewerker
Yentle pedagogisch medewerker
Githa pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08