Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Westerlaan

Westerlaan 22, Zwolle (038) 422 37 17 / 06 48 02 05 03

Samen spelen, samen genieten. Daarvoor is alle ruimte op onze bso. Juist na schooltijd is het zo fijn om de wereld te ontdekken. Samen met alle kinderen die hier komen. Gezelligheid en plezier dus, precies waar je zin in hebt in je eigen, vrije uurtjes!

Samen doen is samen groeien

Met elkaar ontdekken, verkennen én relaxen is toch wel het fijnst. Op bso Westerlaan draait het daarom om samen doen en samen spelen. Dat kan hier goed, want we hebben zeeën aan ruimte. We zijn gevestigd op de zolder van basisschool de Parkschool, in de centrale hal én in een van de klaslokalen. Denk je eens in wat je hier allemaal kunt doen en beleven…!

Wát de kinderen doen, mogen ze natuurlijk zelf kiezen. Knutselen en kletsen op de zolderverdieping? Dat zorgt voor blije gezichten. Even een spelletje voor jezelf of juist uren plezier maken met de hele groep? Het is maar waar je die middag zin in hebt! Morgen kun je weer wat anders kiezen. En ben je al wat ouder? Dan is de hal een superfijne plek om te chillen óf juist om actief en creatief te zijn. Ook de jongsten hebben hun eigen plek: een ruim en licht klaslokaal. Onze medewerkers zijn altijd in voor een spelletje of gezellige knutselmiddag. Voorlezen? Ja, dat ook!

Of we buiten samen op ontdekking gaan? Natuurlijk, daar zijn we het liefst! Rennen, hollen, tikkertje of genieten van het zonnetje, het kan allemaal op het grote speelplein van de school. En wat dubbelleuk is: park Eekhout ligt om de hoek. Daar wandelen we vaak even naartoe om te spelen in de speeltuin en natuurlijk om de dieren te bekijken én om de seizoenen volop te beleven.

Zo is bso Westerlaan steeds weer nieuw en anders. Eigenlijk is het bij ons elke dag weer leuker dan de dag ervoor. Kom snel eens kijken op onze bso hier midden in Zwolle. Wij kijken met ons allen naar je uit!

“Samen, daar gaan we voor. Want met elkaar worden alle uurtjes de leukste middagen!”

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Westerlaan

Samen met...
14 oktober 2020

Samen met de kinderen van de bso verwonderen hoe de herfst eruit ziet in onze prachtige ‘achtertuin’. #herfst #verwondering #hetsneeuwtblaadjes #kastanjezoeken #herfstwathebjetekoop

Waterspell...
3 juli 2020

Waterspellen spelen: kan al het water aan het einde van de rij komen?

Lasergamen...
3 juli 2020

Lasergamen in de gymzaal!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Merel pedagogisch medewerker
Barbara pedagogisch medewerker
Remko pedagogisch medewerker
Lisa pedagogisch medewerker
Marina pedagogisch medewerker
Leanne Meuleman pedagogisch medewerker
Yentle pedagogisch medewerker
Githa pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads