Buitenschoolse opvang

Wildwalstraat

Wildwalstraat 40, Zwolle (038) 420 13 76

In onze bso is er van beneden tot boven altijd iets te beleven. Kinderen tot zeven jaar hebben beneden hun eigen rijk, de kinderen van zeven en ouder vermaken zich op de bovenverdieping. Boven, beneden, binnen en buiten, plezier en gezelligheid is er overal.

 

Binnen op verkenning, buiten op ontdekking

Vermaak ligt op de loer in bso Wildwalstraat. Zo wordt er flink op los gekookt en gebakken op het kookeiland. Vieze handjes en plakkerige vingertjes? Dat hoort erbij. Lekker creatief, daar houden we juist van. Net als bij de fotografiewedstrijd of wanneer we t-shirts pimpen. Die kunnen ze dan mooi aan tijdens het Zomerfeest of wanneer ze swingen in de Nieuwjaarsdisco. Bewegen zijn we sowieso gek op. Pietengym, een hockeyclinic of lekker hollen op het plein. We zijn buiten wanneer het ook maar even kan. In onze bijzondere natuurtuin bijvoorbeeld, naar de kinderboederij en de speeltuin in de buurt of naar het grote schoolplein. Daar zijn we zo, want we kunnen binnendoor via de school.

 

"Ik zocht kinderopvang met een pedagogische visie dus kwam ik bij Doomijn uit"
Moeder van Salise

Zo is er van alles te doen en allemaal ook nog ‘s heel dichtbij. Kinderen hebben het goed voor elkaar bij ons. Daar zorgt onze vaste team van leidsters voor. Elke dag weer.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Anita Tingen pedagogisch medewerker
Anne van der Pol- van Essen pedagogisch medewerker
Greetje Klooster pedagogisch medewerker
Marloes Dokter pedagogisch medewerker
Tara Nijhoff pedagogisch medewerker
Franca van de Berg pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 40 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08