Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Woldkade

Woldkade 1A, Meppel (0522) 87 00 65

Aan de rand van het centrum en midden in de wereld. Onze opvang kent geen grenzen, we noemen ons dan ook een ‘wereld-bso’. Dat betekent dat we alles samen doen en ons daarbij laten inspireren door cultuur en al het moois dat daaruit voortkomt. Samen met peuterspeelzaal Woldkade, kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang De Pelikaan vormen wij een Kindcentrum. Een feest voor kinderen! 

De hele wereld lekker dichtbij

Door onze ligging bij het centrum is een uitstapje zo gemaakt. De meest alledaagse dingen worden, wanneer je ze samen doet, heel interessant en leerzaam. Samen boodschappen doen of een wandeling door de stad. Maar we maken ook bijzondere uitstapjes, zoals een tripje naar de bios, de speeltuin of het Drukkerij Museum. Het kan en we doen het allemaal! En omdat we in openbare basisschool de Woldstroom zitten, valt er ook nóg dichterbij veel te beleven. Actief bewegen in het gymlokaal of rustig knutselen aan iets dat aansluit op onze wisselende thema’s.

Wij vormen een kindcentrum met basisschool de Woldstroom. Uiteraard komen hier ook kinderen van andere basisscholen. We vinden elkaar in de thema's, in gezamelijke activiteiten en wanneer we feestvieren. Heel gezellig dus! En van alle leeftijden zijn er wel kinderen te vinden, want we spelen van 4 tot 12 jaar door elkaar heen.

Ik hoef geen zorgen te hebben over het welzijn van Hanneke. Dat geeft mij rust.
Moeder van Hanneke

Bij ons maken kinderen hun eigen dag. Daar denken en beslissen ze continu over mee. Da’s wel zo leuk en gezellig, en bovenal bijzonder leerzaam. Mooi meegenomen, niet waar?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Woldkade

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Woldkade

Pijl en bo...
10 mei 2021

Pijl en boog!

Hmmm....me...
6 mei 2021

Hmmm....meivakantie, dus we doen leuke en lekkere dingen maken. Dit keer was het de beurt aan een lekker pizzaatje. Ze waren heerlijk!

Het is eve...
23 februari 2021

Het is even stil geweest hier op BSO de Woldkade. Door de maatregelen hebben we een poos op één locatie noodopvang aangeboden. Nu mogen we op onze eigen locatie open. Lekker dus weer hutten bouwen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Nathanja van der Vlist pedagogisch medewerker
Ina de Vries pedagogisch medewerker
Danielle Haasjes pedagogisch medewerker
Vanessa Vis manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93
Downloads

Handige downloads