Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Enkstraat 67

Enkstraat 67, Zwolle (038) 421 04 41 / (06) 50 86 43 69

Bij ons mag ieder kind uniek en vooral zichzelf zijn. Spelen, groeien en ontdekken, lekker op je eigen manier. Daar gaat het om. Daarom houden we enorm van kinderparticipatie. Als het ook maar even kan krijgen ze de ruimte om te doen wat ze willen en kunnen.

Doen waar je blij van wordt. Daar groei je van!

Verschillende leeftijden en verschillende wensen. Geen kind is gelijk en dat maakt het nu juist zo leuk in onze opvang. Want juist die diversiteit brengt zoveel plezier en gezelligheid. Samen met de kinderen hebben we werkgroepjes, waarin we samen de leukste activiteiten en thema’s bedenken. Kunst en cultuur, natuur en techniek. Ze zijn er dol op. Net als op de Avond4daagse, het Doomijn Voetbaltoernooi en onze filmavonden. Niets is te gek en alles is leuk. En laat het weer het ook maar enigszins toe dan spelen we buiten. Op het Assendorperplein bijvoorbeeld. Of in Park de Weezenlanden met de speeltuin en kinderboerderij en Doepark De Nooterhof met de waterspeelplek en de vele tuinen. Heerlijk toch! We werken ook samen met de Jenapleinschool, dat is past leuk!

"Voor Ivan is de bso elke dag weer een feest"
Vader van Ivan

Niks doen mag natuurlijk ook best eens. Met een boekje in een hoekje of even met de voeten en benen omhoog. Hollen of chillen, het kan en mag allemaal bij bso Enkstraat 67.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Enkstraat 67

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Enkstraat 67

Zelf een z...
13 april 2021

Zelf een zeilboot maken en uitproberen of het daadwerkelijk gaat varen! Een ware verwondering bij de kinderen dat hun uitvinding werkt.

Op de bso...
2 april 2021

Op de bso tekenen we ons zelf. Dat is leuk!

Er hangen...
9 december 2020

Er hangen wel hele gekke kerstballen in de kerstboom op de BSO.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Lindi Pluim Pedagogisch Mederwerker
Lianne Hindriks pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93