Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Enkstraat 69

Enkstraat 69, Zwolle (06) 424 956 87

Bij ons draait het om samen doen en samenwerken. Dat doen de kinderen onderling en dat doen wij als bso met het wijkcentrum en met bijvoorbeeld de Jenapleinschool. Dat biedt naast gezelligheid nog veel meer fijne voordelen. Er is altijd iets te ontdekken en te beleven.

Samen alles uit de dag halen

Daarin hebben de kinderen de grootste inbreng. Dat maakt het super leuk en heel gezellig, want in onze grote gemeenschappelijke ruimte ontmoeten kinderen van alle leeftijden elkaar. De kinderen van de naastgelegen opvang - groot en klein - spelen hier namelijk ook. Zo leren en groeien ze samen. Groeien doen ze ook van de leuke workshops die Doomijn speciaal voor de kinderen organiseert. Theater of dans en muziek, maar ook sport en spel. Lekker creatief en heerlijk in beweging. Dat zijn de kinderen buiten trouwens ook. Op de pleinen rond het gebouw waar ze mogen fietsen en hutten kunnen bouwen. Op het voorplein zijn vriendjes en vriendinnetjes ook welkom, da’s immers wel zo leuk.

"Het geeft rust als je weet dat je kind in vertrouwde handen is"
Moeder van Hans

Overigens gaan we ook regelmatig samen op stap. Naar de speeltuin en de kinderboerderij in Park de Weezenlanden of naar de bibliotheek, waar we lid van zijn. Bij ons is geen dag hetzelfde, dat beloven we je.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Enkstraat 69

Een Pikach...
28 april 2021

Een Pikachu tekenwedstrijd op de bso! Wie tekent de mooiste, leukste of grappigste Pikachu?

Lekker bui...
20 april 2021

Lekker buiten schilderen in het zonnetje. We maken 'Happy Stones'! Een beetje vrolijkheid verspreiden in de buurt.

bso Enkstr...
2 april 2021

bso Enkstraat wenst iedereen fijne paasdagen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marloes Pedagogisch medewerker
Jorna pedagogisch medewerker
Andrea van der Burg manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93