Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

Geraniumstraat

Geraniumstraat 1A, Zwolle 06 14 73 68 05 / 038 423 79 35 (vast nummer alleen in de middag)

Klein van formaat, groot in gezelligheid, dat is onze bso! Hier aan de Geraniumstraat in Assendorp voelt ieder kind van 4 tot 8 jaar zich helemaal thuis. Dat komt omdat we op een heerlijke plek zitten én omdat er volop aandacht is voor iedereen. En dat is superfijn!

- Meld je nu aan voor deze té gekke bso en ontvang een jaar lidmaatschap op Speeltuin Assendorp helemaal gratis! - 

Elke dag plezier, elke dag groeien!

Bij ons is heel wat te beleven. En dat is precies waar kinderen blij van worden. Nóg fijner: kinderen mogen bij ons zelf kiezen wat ze willen doen en ontdekken. Knutselen? Ga je gang! Spelen met het speelgoed dat we hier hebben? Ja hoor, doen! Samen zingen of dansen? Ook daarvoor maken we tijd en ruimte. Net als voor fantasie en creativiteit, want daar worden we allemaal blij van.

“Wat wil je vandaag doen? Waar word jij nu echt blij van? Die vragen stellen we de kinderen elke dag!”
Githa, pedagogisch medewerker

Buiten, dat is hier een toverwoord. Zodra we plannen maken om naar buiten te gaan, zien we de vrolijkste gezichten. Buiten is bij ons namelijk heel fijn en leuk. Onze ruimte grenst aan de grote speeltuin van Assendorp. Hoe heerlijk is dat! Buiten is voor ons ook op pad gaan. Naar park de Nooterhof, de kinderboerderij of een wandeling in onze gezellige wijk.

Wat wil je vandaag doen? Waar word jij nu echt blij van? Die vragen stellen we de kinderen veel. Want eigen keuzes én persoonlijke aandacht vinden we hier heel belangrijk. Zo maken we elke dag anders: leuker, spannender en gezelliger. Kom je snel een keertje kijken en kennismaken?

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Peuterspeelzaal Geraniumstraat

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Geraniumstraat

Knutsel pa...
10 april 2020

Knutsel pakket voor de bso kinderen. Deze hebben we gebracht naar alle kinderen van de bso Geraniumstraat. Het was fijn de kinderen en hun ouders te zien en te spreken.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Irene Boejharat pedagogisch medewerker
Githa Barelds pedagogisch medewerker
Otto van Dijck manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52