Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

IJsselcentraleweg

IJsselcentraleweg 35a, Zwolle (038) 466 02 22

Samen op ontdekking midden in het groen. Onze bso is voor echte verkenners en natuurliefhebbers. We zitten namelijk in een Scoutinggebouw en daarmee zijn we, met recht, een bijzondere opvang te noemen. Net als in de natuur is het bij ons geen dag hetzelfde.

Voor avonturiers en groene genieters

Een Scoutinggebouw op een groot en open terrein. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Lekker buiten zijn en buiten spelen. Stoere outdoor activiteiten zijn bij ons aan de orde van de dag. Broodjes bakken boven een vuurtje, vissen in de grote plas, beestjes zoeken en ze van heel dichtbij bekijken of je lekker verstoppen in de struiken of achter een dikke boom. Hier doen we alles met respect voor de natuur én voor elkaar. Zo spelen we ook sportief samen in het park, op steenworp afstand. Op het voetbal- of basketbalveld, op de speeltoestellen of wanneer we naar de kinderboerderij wandelen. Voor regen zijn we niet bang, maar als het te hard gaat dan maken we het binnen gezellig met een filmavond, een graffiti workshop of gezellige bordspelletjes.

Bij ons vermaken kinderen zich geweldig. Buiten in de natuur of binnen in één van de vele hoekjes van het gebouw. Lekker relaxen of actief in de buitenlucht, elke dag is even bijzonder.
 

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de school. Graag mailen naar vsoijsselhof@gmail.com

 

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang IJsselcentraleweg

Regen maak...
17 januari 2019

Regen maakt ons niks uit! Wij bouwen samen een waterbaan.

Op onze bs...
8 januari 2019

Op onze bso spelen we altijd buiten, zelfs met harde wind!

De kindere...
8 januari 2019

De kinderen vermaken zich goed, want pokémonkaarten ruilen is weer helemaal hip!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Canisia pedagogisch medewerker
Mirjam pedagogisch medewerker
Anouk pedagogisch medewerker
Jansje pedagogisch medewerker
Evelien Matton manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93