Buitenschoolse opvang

Muurmeesterstraat

Muurmeesterstraat 27, Zwolle (06) 11 90 54 05

Na school is het tijd voor ontspanning. In onze bso gaan we daarom voor alles wat maar leuk is. Daar hoeven we niet lang voor te zoeken. Samen met de basisschool ‘de Krullevaar’ en Supernova zitten we in één gebouw en daarmee hebben we nogal wat mogelijkheden binnen handbereik. Maar ook kinderen van andere scholen doen gezellig mee.

Kunst en vliegwerk

We kunnen zowel binnen als buiten alle kanten op. In onze eigen grote ruimte is er voor elke leeftijd genoeg te doen. Een keuken voor kleine kookfanaten, een make-up hoek om lekker te tutten en een speelkleed voor Lego en Kapla voor de bouwspecialisten onder ons. Voor creatieve kids is het helemaal feest. We knutselen, maken muziek en kunst. Maar als het kan zijn we buiten! We zitten pal naast het Twistvlietpark. Veel groen, een voetbal- en basketbalveld en heel veel ruimte om te spelen. We zoeken er bladeren in de herfst en sporten er in de lente.

"Bij Doomijn dromen kinderen met hun ogen open"
Moeder van Janita

Zelf hebben we een groot speelplein met een zandbak en natuurlijk vermaken we ons ook in de gymzaal van de school. Lekker met stiften of een boekje in een hoekje, dat kan natuurlijk ook. Mooi weer of regen, bij ons komen kinderen tijd te kort.

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Muurmeesterstraat

Donderdag...
27 mei 2019

Donderdag hebben wij een workshop gehad: “leven in de gevangenis”. De kinderen hebben eerst een stukje theorie gehad en daarna mochten zij laten zien hoe weerbaar ze zijn. Al met al, enthousiast!!

Lekker tut...
21 mei 2019

Lekker tutten aan onze nieuwe klaptafel. Onze meiden maken zich nog mooier dan dat ze al zijn!

De kindere...
9 april 2019

De kinderen volgen een workshop koken met als afsluiting een diner voor de ouders, opa’s en oma’s. Dat wordt smullen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Bianca van Schubert pedagogisch medewerker
Karen Borst manager
Minja Molenaar pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19