Buitenschoolse opvang

Staatssecretarislaan

Staatssecretarislaan 10, Zwolle (038) 751 01 51

Plezier op maat. Zo kunnen wij onze opvang wel omschrijven. Alles is afgestemd op wat de kinderen zelf willen en kunnen. Dat is spannend en vooral heel leuk. Daar weten onze vaste pedagogische medewerkers alles van.

Vallen, opstaan en plezier maken

Samen met de kinderen maken we elke dag weer bijzonder. Eigen inbreng en ideeën staan daarbij voorop. Ze weten immers zelf heel goed wat ze leuk vinden en nodig hebben. Vermaak kunnen de kinderen krijgen, zelf vinden of samen zoeken. Buiten in de achterliggende speeltuin of dierenweide bijvoorbeeld. Of binnen met één van de workshops die wij regelmatig houden. Muziek, bakken, sport en spel. Alles is leuk. Natuurlijk is hier ook rust, dat is soms best lekker na een dag op school. Even bijkomen in de zandbak of in een hoekje met een boekje. Toch liever actief en een beetje vies worden? Dan wachten de leukste outdoor- en natuuractiviteiten!

"Ik laat mijn Rick met een gerust hart achter omdat ik weet dat hij in goede handen is"
Vader van Rick

Eigenlijk kan bij ons alles. Als het maar leuk en enigszins leerzaam is. En omdat we in een Integraal Kind Centrum zitten, hebben we bovendien een naadloze aansluiting op het basisonderwijs. Zo halen we alles uit de opvang en uit uw kind.
 

Voorschoolse opvang IKC de IJsselhof

In onze bso-ruimte op locatie Staatssecretarislaan is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de IKC de IJsselhof verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Onze vrijwilligers zijn gescreend en hebben een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).  Kinderopvang medewerkers en de medewerkers van de basisschool zijn altijd aanwezig in het pand.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de school. Tel: 038 4600973 of mailen met Alie Hesta, a.hesta@ooz.nl of directie-ijsselhof@ooz.nl


Centrale vakantie opvang

Tijdens de vakantie bieden wij centrale vakantie opvang (CVO). Samen met de locties IJsselcentraleweg en in de grote vakanties ook met Geert Grooteweg, Tichelmeesterlaan en Munterkamp zorgen wij er voor dat kinderen ook in de vakantie bij ons terecht kunnen. Met een leuk programma zorgen we voor een onvergetelijke vakantie.

CVO is op alle dagen van 07.30 uur - 18.15 uur aan de Staatssecretarislaan.

Ontdek de peuter-ontdekgroep

Vanaf 8 mei, start in IKC de IJsselhof, de peuter-ontdekgroep. Dit is een extra, uitdagend peuteraanbod voor 3 à 3,5 jarige peuters (naast het reguliere kinderopvang aanbod).

De peuter-ontdekgroep is gericht op talentontwikkeling en bedoeld voor peuters die echt toe zijn aan de overstap naar de basisschool of die voor lopen in hun ontwikkeling. Voor meer informatie kijk op: https://www.doomijn.nl/peuter-ontdekgroep

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Staatssecretarislaan

Voordat de...
8 juli 2019

Voordat de vakantie begint nog even de kinderen opmeten: zouden ze straks gegroeid zijn na zes weken vakantie?

Op woensda...
2 juli 2019

Op woensdag 26 juni vierden wij ons jaarlijkse onderbouwfeest, en bij een feestje hoort natuurlijk een feestelijke maaltijd... PATATJES!

Meidenmidd...
2 juli 2019

Meidenmiddag op de bso, met nagels in de mooiste kleuren!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Elly Klein - Nagelvoort pedagogisch medewerker
Kim Teggelove pedagogisch medewerker
Natascha de Weerdt pedagogisch medewerker
Lisa Snijder manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19