Buitenschoolse opvang

Stokmeesterslaan

Stokmeesterslaan 1, Zwolle (038) 870 15 82 / 06 11 90 54 38

De kinderen spelen allemaal met elkaar. Onze drie BSO groepen zijn verdeeld in groep Blauw, groep Groen en groep Oranje. In groep Blauw zitten de jongste kinderen, in groep Groen zitten kinderen vanaf groep 3 en in groep Oranje zitten de oudste kinderen. Wij bevinden ons in een brede school en hebben nauwe samenwerking met basisscholen De Zuidster en De Wingerd. Het grote verschil met wat de kinderen  op school doen is dat ze bij ons de schoolboeken dichtlaten, want hier gaat het puur om ontspanning en plezier!

Voor kleine verkenners en jonge onderzoekers

Na school is het tijd voor gezelligheid. Die vinden ze bij ons in overvloed. Er is dan ook nogal wat te beleven, alleen al onze groene buitenspeelplaats is een feest! Zo beschikken de kinderen over een zandbak, groene speelheuvel met grindpad eromheen om te fietsen en een moestuin. Ook is er een verhard stuk speelplaats om te voetballen. Bovendien gaan we regelmatig samen op pad naar het park en de speeltuinen in de buurt. Is het buiten écht te koud of te nat? Geen punt, want binnen is het ook top! We koken en bakken wat af, bewegen met sport & spel, spelen in onze grote hal een potje tafeltennis/tafelvoetbal of maken een mooi kunstwerk in ons atelier. Wijzer worden we ook nog eens van workshops over muziek, kunst en natuur. Leuk en leerzaam!

"Ik hoef geen zorgen te hebben over het welzijn van Sylvana. Dat geeft mij rust"
Moeder van Sylvana

Natuurlijk vieren we Sinterklaas en Kerst en hebben we jaarlijks een Bovenbouw en Onderbouw-feest. Klein en groot, ze vermaken zich bij ons het hele jaar door.

Vso

In onze bso-ruimte is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de basisscholen de Wingerd en de Zuidster verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Peuterspeelzaal medewerkers en de medewerkers van beide basisscholen staan altijd standby.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de scholen.
directie@de-wingerd.nl
directie.de.zuidster@vivente.nu

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan

Ook voor d...
7 december 2018

Ook voor de oudere kinderen hebben wij genoeg leuke dingen om te doen bij onze buitenschoolse opvang. Zoals deze pingpong tafel in onze ruime hal, die èrg in trek is!

We kregen...
13 november 2018

We kregen vanmiddag een workshop Verfkeuken van Marjolein Verbrugge. Ze nam allerlei kruiden uit haar keukenkastjes mee en daarmee gingen de kinderen zélf verf maken en schilderen!

In de vaka...
23 oktober 2018

In de vakantie werken wij altijd met een thema, dit keer was het thema “Het mysterie van de tijdreiziger..” ! Ze mochten een tijdmachine maken zodat de ridder weer terug kon naar de Middeleeuwen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Harma van Teeffelen pedagogisch medeweker
Charissa Kalverla pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Carla Schouten pedagogisch medewerker
Els Velthuis pedagogisch medewerker
Jeffry Mielatz pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19