Buitenschoolse opvang

Stokmeesterslaan

Stokmeesterslaan 1, Zwolle (038) 870 15 82 / 06 11 90 54 38

De kinderen spelen allemaal met elkaar. Onze drie BSO groepen zijn verdeeld in groep Blauw, groep Groen en groep Oranje. In groep Blauw zitten de jongste kinderen, in groep Groen zitten kinderen vanaf groep 3 en in groep Oranje zitten de oudste kinderen. Wij bevinden ons in een brede school en hebben nauwe samenwerking met basisscholen De Zuidster en De Wingerd. Het grote verschil met wat de kinderen  op school doen is dat ze bij ons de schoolboeken dichtlaten, want hier gaat het puur om ontspanning en plezier!

Voor kleine verkenners en jonge onderzoekers

Na school is het tijd voor gezelligheid. Die vinden ze bij ons in overvloed. Er is dan ook nogal wat te beleven, alleen al onze groene buitenspeelplaats is een feest! Zo beschikken de kinderen over een zandbak, groene speelheuvel met grindpad eromheen om te fietsen en een moestuin. Ook is er een verhard stuk speelplaats om te voetballen. Bovendien gaan we regelmatig samen op pad naar het park en de speeltuinen in de buurt. Is het buiten écht te koud of te nat? Geen punt, want binnen is het ook top! We koken en bakken wat af, bewegen met sport & spel, spelen in onze grote hal een potje tafeltennis/tafelvoetbal of maken een mooi kunstwerk in ons atelier. Wijzer worden we ook nog eens van workshops over muziek, kunst en natuur. Leuk en leerzaam!

"Ik hoef geen zorgen te hebben over het welzijn van Sylvana. Dat geeft mij rust"
Moeder van Sylvana

Natuurlijk vieren we Sinterklaas en Kerst en hebben we jaarlijks een Bovenbouw en Onderbouw-feest. Klein en groot, ze vermaken zich bij ons het hele jaar door.

Vso

In onze bso-ruimte is dagelijks ook voorschoolse opvang van 07.30 tot 08.30 uur. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de basisscholen de Wingerd en de Zuidster verzorgen deze opvangmogelijkheid. Zij brengen de kinderen ook naar de klassen. Kosten zijn €2,50 per kind per keer en flexibele afname is mogelijk. Peuterspeelzaal medewerkers en de medewerkers van beide basisscholen staan altijd standby.

Voor meer informatie en aanmelden voor vso kan je contact opnemen met de directie van de scholen.
directie@de-wingerd.nl
directie.de.zuidster@vivente.nu

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan

De kindere...
5 juli 2018

De kinderen van buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan zijn armbandjes aan het maken voor het slotfeest.

Wat was he...
29 juni 2018

Wat was het een heerlijke Modderdag bij de buitenschoolse opvang vanmiddag! De kinderen vonden het te gek om met modder te spelen en helemaal vies te worden.

Vanmiddag...
21 juni 2018

Vanmiddag kwam Vera van de Kostuumfabriek met onze jongste kinderen t-shirt pimpen! Ze gingen aan de slag met stempels, stiften en figuurtjes! Daarna mochten ze de shirts mee naar huis nemen, te gek!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Harma van Teeffelen pedagogisch medeweker
Charissa Kalverla pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Carla Schouten pedagogisch medewerker
Els Velthuis pedagogisch medewerker
Jeffry Mielatz pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,12
41 schoolweken € 7,88
flexibele opvang € 8,08