Buitenschoolse opvang

Zalmkolk

Zalmkolk 2, Zwolle 06 - 11 62 54 43

‘Samen doen, is samen groeien’, het staat bij ons voorop. We kunnen dan ook veel samen doen, want we zijn gevestigd in Jenaplanschool de Phoenix. Dat biedt ongekende mogelijkheden en dat is precies wat je je kind wilt geven.

Lekker thuis in een wereld vol ontdekkingen

In ons eigen bso-lokaal is het ronduit genieten. We hebben de ruimte, dus die krijgen de kinderen ook. In elke hoek is iets te beleven en te ontdekken. Er is een bouwhoek met lego en blokken, een huishoek met keukentje en we hebben zelfs een knutselkast. Daar mogen de kinderen zelf in duiken om te kiezen wat ze willen. Die zelfstandigheid vinden wij belangrijk en de kinderen heel fijn. Maar samen doen is ook leuk. Zoals koken, samen lezen en buitenspelen. Want ook dat kan hier geweldig goed, op het grote speelplein en bij de wijkboerderij om de hoek. Trouwens, binnen is ook ruimte om te bewegen, want er is een fijne gymzaal. Eigenlijk kunnen we hier alle kanten op!

Voor alles geldt natuurlijk dat niets moet. Kinderen mogen hier zelf kiezen, maar we stimuleren wel. Want met een beetje richting groei je een stuk sneller. En zo maken we samen van elke dag een avontuur.

OPEN DAG - JENAPLANSCHOOL DE PHOENIX (bso zalmkolk zit hier bij in)

Vrijdag 29 maart en woensdag 15 mei 2019 zijn er open dagen op de katholieke Jenaplanschool "De Phoenix" waar de Doomijn bso Zalmkolk nauw mee samenwerkt. Iedereen is van harte welkom. De open dagen vinden plaats van 9.00-10.00 uur. Voor meer infomatie kijk op: www.de-phoenix.nl

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang Zalmkolk

De kindere...
21 juni 2019

De kinderen zijn druk geweest met het maken van cadeautjes voor vaderdag! Alle papa’s mochten deze op vaderdag open maken! Zoals deze gave zonnescherm voor in de auto :)

De kindere...
21 juni 2019

De kinderen spelen maar wat graag met de nieuwe blokken. Hiermee kun je mooi bouwen! En in dit geval zelfs een dinosaurus rots!

We zijn op...
3 juni 2019

We zijn op locatie super blij met de nieuwe speelborden zowel de peuterspeelzaal als de buitenschoolse opvang.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Veronique Zweerus Pedagogisch medewerker
Elly van Holland manager
Birgit Brokelman pedagogisch medewerker
Patricia van Aartsen pedagogisch medewerker
Samantha Bommezijn pedagogisch medewerker
Marjolein Hermkes pedagogisch medewerker
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19