Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Diamant Beemte

Beemterweg 31, Beemte Broekland 06 480 20 936

Op bso De Diamant Beemte hebben kinderen de ruimte. Ruimte om te spelen, om elkaar te ontmoeten en om hun tijd na school in te vullen zoals zij dat willen. We overleggen en beslissen hier samen wat we doen, ontdekken en beleven!

Voor kleine avonturiers en grote genieters

Vermaak en leren gaan bij ons hand in hand. We zitten namelijk in het grote speellokaal van de basisschool de Diamant. We delen de ruimte én gezelligheid. Dat we samen op één plek zitten heeft nog een mooi voordeel: opvang en school lopen zo in één lijn door. Dat is handig voor nu en slim voor later. Voorop staat natuurlijk dat de kinderen hier plezier hebben. Het is immers hun eigen vrije tijd. In en rond onze opvang is dan ook veel te beleven. Samen spelletjes doen, knutselen of even chillen in de zithoek. Maar favoriet dát is toch altijd buiten zijn en buiten spelen. Liefst in het groen, en daar is veel van rondom De Diamant.

Bij ons vermaken alle kinderen zich opperbest. Buiten in het groen of binnen in één van de vele hoeken van onze fijne lokaal. Samen relaxen of lekker actief in de buitenlucht: elke dag is even bijzonder op bso De Diamant. Daar zorgen we samen voor!

“Vervelen? Onmogelijk! Bij ons is altijd wat doen, gezellig samen binnen of heerlijk buiten in het groen!”
Over bso De Diamant Beemte
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Christine Huiskamp manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93