Coronavirus en opvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Driehoek

Dorpstraat 32, Beekbergen (055) 870 65 43

Bso De Driehoek is een wereld vol plezier. Kinderen denken en beslissen hier mee in wat we samen doen en ontdekken. En dat is veel! Samen met basisschool Beekbergen zitten we onder één dak in ons gebouw MFC De Hoge Weye. Daarmee hebben we alles in huis voor superfijne dagen!

Rennen, ravotten of lekker relaxen

Bij ons is het goed voor elkaar. Omdat de school en onze bso in hetzelfde gebouw zitten, kunnen de kinderen binnendoor en kennen ze alle gezichten. Praktisch en vertrouwd dus. Onze bso is heerlijk ruim. Kinderen kunnen alle kanten op. We spelen in de grote hal of het gymlokaal, we hebben kookworkshops in onze keuken en er is een huiswerkruimte. Er wordt hier natuurlijk vooral veel genoten. Rennen en ravotten of hangen in het grote klemrek op het schoolplein. Of samen op verkenning in de tuin of het park in de buurt. Onze bso zit midden in het dorp en da’s best uniek. We zijn dus graag buiten, maar binnen is ook genoeg te doen! Leuke en leerzame thema’s zijn een bron van creativiteit: knutselen, zingen, dansen. Het gebeurt hier allemaal.

Spelen, sport en ontspannen. Op bso De Driehoek gebeurt elke dag iets anders. Geef je kinderen de ruimte dan ontstaan de mooiste ideeën en de meest bijzondere activiteiten. Ons team doet gewoon gezellig mee!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Driehoek

Ons thema...
8 juni 2020

Ons thema is 'Bewegen en Vervoer'!

Vandaag de...
19 december 2019

Vandaag deelgenomen aan en workshop 'spaarpot maken van foamklei'. Het was ontzettend leuk. Bekijk de prachtige resultaten!

We maken e...
24 september 2019

We maken er een feestje van in het thema 'Muziek' met trommelles en een quizmiddag!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Janneke Hendrikse pedagogisch medewerker
Gerda Ooms pedagogisch medewerker
Joyce Huisman pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2020: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,50
41 schoolweken € 8,31
Flexibele opvang (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,52