Buitenschoolse opvang

De Kinderkajuit

1e Wormenseweg 460, Apeldoorn (055) 750 71 07 & 06 14883707

Doen. We zijn er gek op bij bso De Kinderkajuit! Kinderen zijn hier volop en altijd in beweging. Dat kan ook, want onze locatie is er dé plek voor. We zitten in Kulturhus Dok Zuid én werken samen met de Brede Vleugelschool. Ontdekken en verkennen, daar draait het hier om!

Samen leuk, samen gezellig!

Plezier kent geen grenzen. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden die de kinderen bij ons hebben. In en om onze bso is van alles te beleven. Zo is onze eigen huiskamer bijzonder gezellig en is er in elke hoek iets te doen. We hebben ook een grote speelhal en een handenarbeidlokaal van formaat. De kinderen kunnen er neerploffen in de zithoek of samen spelen met de tafelvoetbal. Nog actiever? Uitleven kan in de gymzaal of op het speelplein. Samen erop uit, dat doen we natuurlijk ook. Naar het bos of het Zuiderpark dat om de hoek ligt. Daar gaan we vaak op natuurontdekkingstocht. Super spannend! Trouwens, ook in de vakanties is er hier fun en vermaak. Er zijn workshops, sportinstuiven en we verkennen speelparken en kindermusea.

Natuurlijk luisteren we naar wat de kinderen wensen en willen. Ook houden we rekening met leeftijden en wat ieder kind kan en nodig heeft. Zo houden en maken we het samen leuk en gezellig. En dat iedere dag!

"Samen bedenken we de leukste dingen. Soms actief buiten, dan weer relaxt binnen. Alles kan!"
Marije, moeder van Sanne

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Kinderkajuit

Het regent...
1 november 2018

Het regent en we vermaken ons prima!

De treinba...
28 september 2018

De treinbaan is vandaag erg geliefd. Wat een mooi spoor is er gebouwd!

Druk bezig...
24 september 2018

Druk bezig met de voorbereiding voor de kinderboekenweek: we maken schilderijen met als thema: vriendschap.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19