Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

De Kindertuin

Marconistraat 211, Apeldoorn (055) 87 06 512

Ik kan, mag, doe en ontdek! Op kinderdagverblijf De Kindertuin staat de eigenheid van ieder kind voorop. Lekker nieuwsgierig zijn en op onderzoek uitgaan, het is waar het bij ons elke dag om draait.

Altijd iets nieuws, steeds weer iets spannends

Midden in de wijk Kerschoten in Apeldoorn hebben kinderen het goed voor elkaar. Hier ligt namelijk ons kinderdagverblijf De Kindertuin. Een complete plek waar we samenwerken met Sterrenschool Apeldoorn. Samen met een VVE-peuterspeelzaal De Kindertuin en een instroomgroep van de Sterrenschool is het in ons ruime pand reuze gezellig. Bovendien hebben we samen duidelijke ideeën over ontwikkelen en groeien. Dat doen kinderen bij ons door actief te leren en zelf op onderzoek uit te gaan. Elke dag weer. We werken bij ons kinderdagverblijf aan dezelfde thema’s als in het onderwijs en komen regelmatig in de Sterrenschool. De stap naar de basisschool is straks heel klein.

“Samenwerken, samen spelen, delen, vertellen, knuffelen, boos mogen zijn, grapjes maken, gezelligheid. Dát is De Kindertuin!”
Ina, pedagogisch medewerker

Op ons kinderdagverblijf maken we dagelijks kennis met nieuwe materialen, nieuwe gebeurtenissen en nieuwe ideeën. Nieuw waar en wanneer het maar kan dus, daar leer en groei je van! Binnen is er alle ruimte om lekker creatief te zijn en om heerlijk te spelen, samen óf gewoon even alleen. Ook buiten hebben we de ruimte. Het is fijn klimmen op de boomstammen, speuren tussen de planten en luieren in het gras. Ook de waterpartij in de zandbak is een fijne plek om de natuur te verkennen. Bij ons kunnen kinderen samen spelen, delen, ontdekken en plezier maken. In een veilige en gezellige omgeving, ook daar zorgen we samen voor!
 

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal de kindertuin

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Kindertuin

Wij vieren...
23 april 2021

Wij vieren vandaag Koningsdag bij De Kindertuin! Gezellig spelletjes doen, mutsen plakken en poffertjes eten! Wat een gezelligheid!

Vandaag do...
23 april 2021

Vandaag doen we Koningsspelen op de Kindertuin. Iedereen mag in het oranje komen en we doen allemaal leuke spelletjes! Het was een gezellige dag!

We verwond...
22 april 2021

We verwonderen ons keer op keer. Bedankt Doomijn! We gaan hier heel veel moois mee knutselen!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Marian pedagogisch medewerker
Ina pedagogisch medewerker
Patricia pedagogisch medewerker
Eva pedagogisch medewerker
Liza pedagogisch medewerker
Carola pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie samen met Sterrenschool Apeldoorn volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. We werken vanuit één team aan dezelfde thema’s zowel in het onderwijs als de kinderopvang met veel aandacht voor cultuur, sport en recreatie. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein. Samen met een VVE-peuterspeelzaal en een instroomgroep van de Sterrenschool kunnen we veel van elkaar leren. Bij Kinderopvang De Kindertuin stimuleren we het spelend onderzoeken van de wereld en dagen we kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen. We werken met een ontwikkelingsvolgmodel, dat op de basisschool wordt voortgezet. Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden. Twee keer per jaar worden ouders uitgenodigd voor een gesprek over hun kind. Uiteraard kunnen ouders zelf ook altijd om een gesprek vragen.

Ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29