Kinderdagverblijf

De Kindertuin

Marconistraat 211, Apeldoorn (055) 87 06 512

Ik kan, mag, doe en ontdek! Op kinderdagverblijf De Kindertuin staat de eigenheid van ieder kind voorop. Lekker nieuwsgierig zijn en op onderzoek uitgaan, het is waar het bij ons elke dag om draait.

Altijd iets nieuws, steeds weer iets spannends

Midden in de wijk Kerschoten in Apeldoorn hebben kinderen het goed voor elkaar. Hier ligt namelijk ons kdv De Kindertuin. Samen met een VVE-peuterspeelzaal en een instroomgroep van de Sterrenschool is het in ons ruime pand reuze gezellig. Bovendien hebben we samen duidelijke ideeën over ontwikkelen en groeien. Dat doen kinderen bij ons door actief te leren en zelf op onderzoek uit te gaan. Elke dag weer.

“Samenwerken, samen spelen, delen, vertellen, knuffelen, boos mogen zijn, grapjes maken, gezelligheid. Dát is De Kindertuin!”
Iris, pedagogisch medewerker

Met de methode Kaleidoscoop maken we hier dagelijks kennis met nieuwe materialen, nieuwe gebeurtenissen en nieuwe ideeën. Nieuw waar en wanneer het maar kan dus, daar leer en groei je van! Binnen is er alle ruimte om lekker creatief te zijn en om heerlijk te spelen, samen óf gewoon even alleen. Ook buiten hebben we de ruimte. Het is fijn klimmen op de boomstammen, speuren tussen de planten en luieren in het gras. Ook de waterpartij in de zandbak is een fijne plek om de natuur te verkennen.

Bij ons kunnen kinderen samen spelen, delen, ontdekken en plezier maken. In een veilige en gezellige omgeving, ook daar zorgen we samen voor!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Kindertuin

Vandaag wa...
3 december 2018

Vandaag was het feest bij kinderdagverblijf De Kindertuin! Onze jongste Piet Loes, viert het Sinterklaasfeest ook mee!

Ook bij de...
22 november 2018

Ook bij de babygroep eten we gezonde rauwkost. En een eitje er bij; smullen maar!

Wij organi...
12 november 2018

Wij organiseerden twee leuke workshops: 'muziek op schoot' en 'dansen met peuters'. De opbrengst van deze muzikale workshops is voor Stichting Opkikker!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Ina pedagogisch medewerker
Yvonne pedagogisch medewerker
Patricia pedagogisch medewerker
Eva pedagogisch medewerker
Liza pedagogisch medewerker
Carola pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,25

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,25
48 weken € 8,36
41 weken € 9,03
flexibele opvang € 9,13