Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Koperwiek

Kopermolenweg 8, Klarenbeek 055 870 65 26

Op onze kleinschalige bso voelt ieder kind zich thuis. Het is ook écht een beetje thuis, want veel kinderen komen van De Kopermolen, de basisschool waarin we gevestigd zijn. Wie je bent of hoe oud je bent, doet er niet toe: iedereen speelt hier met elkaar. Plezier en gezelligheid dus!

Elke dag helemaal jezelf zijn

Zijn wie je bent, daar gaat het om. En dus mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Ze zijn hier immers na school, in de eigen vrije tijd. Niets moet en alles kan, dat is ons motto. Zolang het leuk is en we respect hebben voor elkaar natuurlijk. Dat zit hier wel goed. In onze groepsruimte spelen we veel samen. We knutselen, doen spelletjes of babbelen met elkaar. Even alleen in hoekje met een boekje, dát mag natuurlijk ook. Het liefst zoeken de kinderen buiten het plezier. Dat vinden ze volop! Het schoolplein heeft een groot grasveld. Heerlijk om te voetballen of languit in te liggen. Er is ook ruimte om te fietsen en te ravotten. En willen we ontdekken wat er in de natuur gebeurt, dan kan dat hier heel goed: we zitten aan de bosrand van Klarenbeek. Ook het hertenkamp zit om de hoek. Hebben we een keer wat broodkorstjes over van de lunch, dan wandelen we er samen naartoe.

Zo is hier altijd wat te doen en te ontdekken. Voor de jongsten en voor de oudere kinderen. Vervelen? Daar hebben we hier nog nooit van gehoord. De dagen zijn te kort op bso De Koperwiek!

"Bij ons maakt 't niet uit wie je bent of wat je leeftijd is. Iedereen speelt met elkaar. Supergezellig dus!"
Kim Scholten, manager

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Koperwiek

Super leuk...
18 juni 2019

Super leuke workshop Jiu Jitsu gehad met Wim v/d Sluis van Sluisinvicta!

Tijdens de...
5 november 2018

Tijdens de voorschoolse opvang wordt er gezellig gespeeld met de Duplo.

Welkom bij...
4 juni 2018

Welkom bij bso de Koperwiek. Een bso waar we veel plezier en pret hebben!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Karin Pelgrum pedagogisch medewerker
Yoica Kloosterman pedagogisch medewerker
Christine Huiskamp manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93