Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Markies

Markerichtersveld 1, Apeldoorn (055) 870 65 28

Elke dag een nieuwe uitdaging, daar houden we van op bso De Markies. Zo denken de kinderen er zelf ook over. Daarom bedenken we samen wat we doen en ondernemen. En er valt nogal wat te ontdekken in en om onze bso. Onze locatie ligt midden in het groen en we zitten in basisschool De Marke.

Vanaf 1 maart zitten wij op een ander adres tot medio zomer 2022 wanneer het nieuwbouwproject afgerond is. Het adres voor deze periode is: Markerichtersveld 1, 7327 JH in Apeldoorn. 

 

Hollen, hangen en plezier maken

Plezier en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Hier vindt ieder kind geborgenheid en gezelligheid. En het mooie is, in onze kleinschalige, huiselijke ruimte is er voor iedereen genoeg te doen. Zowel binnen als buiten kunnen we hier alle kanten op. We bakken koekjes of knutselen, we kletsen en rusten samen uit. Buiten zijn vinden de kinderen toch eigenlijk wel het allerleukste. Heerlijk voetballen, koprollen of languit liggen op het grote grasveld. Of natuurlijk klimmen en klauteren op de klimtoestellen. Willen we verder op verkenning dan wandelen we samen naar de kinderboerderij of het Matenpark. Zo zijn we elke dag lekker in beweging. Samen sportief of creatief bezig zijn. Daar houden we van. Wat we ook doen, we vinden het belangrijk dat de kinderen een leuke middag hebben gehad als ze weer naar huis gaan. En daar zorgen we samen voor!

Trouwens, ook in de vakanties is het fijn bij De Markies. In die weken werken we samen met andere bso’s. Dus ook in de vakanties zijn er altijd kinderen om mee te spelen en leuke uitstapjes mee te maken!

"Gezelligheid en geborgenheid vinden wij heel belangrijk, de kinderen moeten zich thuis voelen. Daar zorgen we samen voor!"
Ellen Roos, manager

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf de Markies

Peuterspeelzaal de Markies

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Markies

Fruit memo...
2 maart 2021

Fruit memory; welk fruit zit er onder de beker? Vind je twee dezelfde stukken fruit, mag je het opeten!

Al de hele...
10 november 2020

Al de hele middag zijn deze jongens aan het bouwen met Lego. Wát een prachtig bouwwerk wordt het en wat kunnen ze goed samenwerken!

“Wij maken...
7 juli 2020

“Wij maken een overstroming!” Het enige dat je nodig hebt, is water, zand en je fantasie.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjan pedagogisch medewerker
Irene Nijkamp Pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93