Peuterspeelzaal

De Meenthe

De Meenthe 26, Hattem (038) 421 45 21

Binnenkort opent peuterspeelzaal de Meenthe in Hattem. Bij ons krijgen en hebben kinderen alle ruimte. Ruimte om te rennen en te vliegen en ruimte om te kiezen en te groeien.

Voor meer informatie over deze vestiging en/of aanmelden kun je contact opnemen met Klantadvies op telefoonnummer (038) 421 45 21 of via klantadvies@doomijn.nl

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam van Rhijn-Hijdra pedagogisch medewerker
Anouschka Loche-Döderlein de Win manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 7,04.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,22 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download