Peuterspeelzaal

De Meenthe

De Meenthe 26, Hattem 06 14 32 89 27

Samen spelen, leren én plezier maken. Op onze peuteropvang zitten de dagen er vol mee! En dat is precies wat kinderen bij ons zo fijn vinden. De wereld ontdekken is immers het leukst wanneer je dat samen doet!

Alle tijd voor samen, alle ruimte voor plezier

Op peuteropvang De Meenthe is staat plezier voorop. Bij alles wat we doen gaat het om gezelligheid. En natuurlijk om verkennen, ontdekken en leren op de leukst mogelijke manieren. Want leuk en leerzaam gaan bij ons hand in hand. Elk dag!

Als peuteropvang bereiden we kinderen voor op de volgende stap: de stap naar de basisschool. Het mooie is dat we daarvoor alles in huis hebben. Gezellige en betrokken pedagogisch medewerkers én een locatie met alle ruimte om te bewegen en te groeien. We hebben namelijk ons eigen lokaal in het schoolgebouw van basisschool De Vlonder. En we zitten tegen de JanJasperschool aan. Bijzonder gezellig dus. En het biedt mogelijkheden. We kunnen rennen, ravotten en dansen in de gymzaal en spelen met de kleuters van de scholen.

'De wereld ontdekken is het leukst wanneer je dat samen doet!'
Mirjam, pedagogisch medewerker

Piramide-methode

Ons eigen lokaal heeft hoeken vol uitdagingen en speelplezier: poppen en auto’s, verkleedkleren en boeken, puzzels en knutselmaterialen… Hier is zóveel om van te genieten en te leren. En met de Piramide-methode verkennen we ook nog eens de leukste, spannendste en verrassendste thema’s.

Een nieuwe dag, een nieuwe ontdekking. Dat is het motto op peuteropvang De Meenthe. Kom je snel een keertje kijken?

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal De Meenthe

Na de vaka...
12 september 2018

Na de vakantie zijn we begonnen met het thema 'Welkom'. Wij leren welke dag het is, en wie er bij ons komen spelen die dag.

Na de geze...
30 mei 2018

Na de gezellige opening op 6 april j.l mochten we eindelijk van start. We begonnen met het thema welkom. Het dagritme leren, de regels en ook elkaar leren kennen.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam van Rhijn-Hijdra pedagogisch medewerker
Anouschka Loche-Döderlein de Win manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Gemeente Zwolle

Jouw kind is van harte welkom op één van de Doomijn peuterspeelzalen in de gemeente Zwolle. Hier staan aandacht, plezier en ontwikkeling tijdens de voorschoolse jaren voorop. De kosten voor de peuterspeelzaal hangen af van jouw inkomenssituatie. In onderstaande download vind je de informatie die voor jou van toepassing is.
Indien je (beiden) werkt en/of studeert dan heb je recht op kinderopvangtoeslag. Deze kan je aanvragen bij de Belastingdienst. Je betaalt dan een bruto uurtarief van € 7,04.
Kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan betaal je de ouderbijdrage volgens de gemeentelijke ouderbijdragetabel.
 

Peuterspeelzaal (uur)tarief
peuterspeelzaal onder wet kinderopvang € 7,22 (maandbedrag zie download)
gemeentelijke ouderbijdrage zie download