Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Peuterspeelzaal

De Parken

Kastanjelaan 9, Apeldoorn (055) 57 60 220

Op peuterspeelzaal De Parken maakt ieder kind een goede start. Elke dag is hier even leuk en gezellig als leerzaam en afwisselend. We zitten onder één dak met basisschool De Parken en daarmee hebben we alle ruimte én mogelijkheden om samen de wereld te ontdekken.

Binnen op verkenning, buiten op ontdekking

Ons grote en lichte lokaal is fijn om te zijn. En met alles wat hier te doen is, wordt het alleen maar leuker! Ons gezellige lokaal staat vol natuurlijk en duurzaam speelgoed. In elke hoek zijn weer andere avonturen te beleven. De leeshoek, de bouw- en autohoek of de huishoek? Ga maar op ontdekking en bedenk je eigen verhalen en avonturen. Liever samen spelen? Dat doen we ook vaak. Samen verven en kleien, muziek maken en zingen of met elkaar leren over de meest verschillende thema’s. Daarmee sluiten we ook aan op de thema’s van de school. Zo maken we de stap naar het basisonderwijs nu al een stukje kleiner.

“Samen beleven we avonturen en ontdekken we de wereld. En tussendoor leren en groeien we, onderweg naar de basisschool!”
Tiny, pedagogisch medewerker

Vieze handjes en knietjes

We spelen ook veel buiten. Elke dag en wanneer het weer het toelaat. We zijn trouwens niet bang voor een spatje regen. En een beetje modder vinden we ook niet erg. We krijgen regelmatig vieze handjes en knietjes wanneer we in een van de omliggende groene parken spelen. Heerlijk toch!

Zo zie je, het is altijd een avontuur op peuterspeelzaal De Parken. Kom je kennismaken? We kijken naar je uit!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Buitenschoolse opvang de Parken

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Peuterspeelzaal De Parken

Eieren ond...
25 maart 2021

Eieren onderzoeken... Hoe voelt de eierschaal en hoe voelt het van binnen? Ei gekookt en gebakken ...mmm...dat smaakt anders...

Hoera, het...
25 maart 2021

Hoera, het is lente! De verstopte eieren zijn opgezocht en aan de tak gehangen door de peuters.

Mmm...dat...
20 januari 2021

Mmm...dat ruikt lekker, die zelfgemaakte egeltjes.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Tiny Dijk pedagogisch medewerker
Martin van Ommen manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarief Reguliere Peuteropvang

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2021 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 10,41 voor 41 weken in het jaar.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 10,41