Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Ploeg

Burgersveld 24, Apeldoorn (055) 870 65 05

Plezier begint met samen dingen doen, vinden we bij bso De Ploeg. Superfijn dus dat we onderdeel zijn van een Integraal Kindcentrum. IKC de Ploeg heeft veel te bieden en daar plukken de kinderen de vruchten van. Er is hier elke dag van alles te beleven en ontdekken.

Klimmen, hollen en chillen

Kinderen vinden het bij ons reuze fijn. Dat vertellen ze en dat zien we aan de blije gezichtjes. Ze voelen zich hier thuis, onder meer omdat ze dezelfde, vertrouwde gezichten zien. Enkele pedagogisch medewerkers werken overdag op de basisschool. Dat is fijn voor de kinderen en voor de ouders. Ook het gebouw kennen de kinderen als hun broekzak. Ze weten waar ze hun plek en hun vermaak kunnen vinden. Zo hebben we een grote hal waar we een eigen keuken hebben. Hier koken en bakken we samen wat af. En smullen, dat doen we natuurlijk ook. Voor de oudste kinderen is er zelfs een eigen chillgroep, heerlijk om even te gamen of, inderdaad, te chillen. Buiten is het minstens zo fijn. Rondom de school is alle ruimte om te rennen, dollen en spelen. Hangen in de speeltoestellen, tikkertje op het plein, een potje pingpong: het kan en mag allemaal.

Vervelen bestaat hier niet. Wat te denken van onze dagelijkse workshops? En de thema’s die elke twee maanden wisselen? Er ligt zelfs een zwembad op steenworp afstand waar kinderen zwemles kunnen volgen. Zo zie je, alles kan en mag op bso De Ploeg!

"Elke dag een nieuw avontuur. Het ontstaat vanzelf wanneer je kinderen de ruimte geeft."
Ellen Roos, manager

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

Kinderdagverblijf de ploeg

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Ploeg

Deze week...
1 december 2020

Deze week vieren we volop Sinterklaas! We hebben leuke cadeautjes gehad, pepernoten gegeten en we spelen spelletjes zoals bingo en sjoelen met pepernoten. Natuurlijk met een leuk prijsje erbij

Sinterklaa...
16 november 2020

Sinterklaas is weer in het land! Daarom knutselen wij mooie huisjes voor Sinterklaas.

Vandaag he...
10 november 2020

Vandaag hebben we bezoek van clown Betteke. Ze komt de kinderen aan het lachen maken en maakt er een leuke voorstelling van!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Stacey Middelveld pedagogisch medewerker
Joke Willemsen pedagogisch medewerker
Annemarie Mensch pedagogisch medewerker
Verena Koppelaars pedagogisch medewerker
Jessica pedagogisch medewerker
Judith Schumacher pedagogisch medewerker
Ellen Roos manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93