Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Kinderdagverblijf

De Toermalijn

Nijbroekseweg 51, Apeldoorn (055) 8706522

Groots in mogelijkheden, waarbij korte lijnen en maatwerk voorop staan! Op kinderdagverblijf De Toermalijn is het reuze fijn. Dat ontdekken en beleven kinderen hier elke dag. In onze prachtige locatie in het hartje van de wijk Zuidboek gaat het om samen doen en ervaren!

Pret en plezier, dat hebben we hier!

In ons gebouw Het Kristal is het enorm gezellig. We zitten hier samen met vier basisscholen, onder andere Dalton Sterrenschool De Vliegenier en PCBO De Diamant. We werken samen waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Leren en groeien gaan bij ons dus écht hand in hand met ontdekken en plezier maken.

“Samen knutselen, koken, dansen en bewegen en fijn spelen met elkaar: het kan en mag allemaal!”
Barbara, pedagogisch medewerker

Natuurlijk hebben we oog voor wat ieder kind kan, wil en nodig heeft. Dat ontdekken ze trouwens zelf. Terwijl we samen knutselen en koken bijvoorbeeld, of zingen en dansen. Ook buiten wachten fijne uitdagingen. Zo heeft onze mooie tuin veel hoekjes, om je heerlijk te verstoppen of om in alle rust planten en beestjes te ontdekken. Wat kan, doen we samen, maar er is ook tijd om zelf de wereld te leren kennen. Waar de kinderen ook voor kiezen: pret en plezier staan voorop. Kom dus gauw eens kijken bij kinderdagverblijf De Toermalijn!

 

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie onder andere samen met Dalton Sterrenschool De Vliegenier én PCBO De Diamant volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. Zowel in het onderwijs als de kinderopvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein.

Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag en een mondelinge toelichting waar ook de ouders/verzorgers bij mogen zijn, kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden.

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

buitenschoolse opvang de Toermalijn

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Toermalijn

Wij puzzel...
20 oktober 2020

Wij puzzelen graag op de toermalijn!

Onze kraam...
29 september 2020

Onze kraam is al helemaal omgetoverd voor ons thema ‘dieren’. Ook de kinderen zijn al heel druk met de activiteiten en de meegebrachte knuffels en foto’s.

Ook de bab...
23 juli 2020

Ook de baby’s hebben schik bij ons. Ze spelen heerlijk op grond met knuffels of ander speelgoed.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Angelique pedagogisch medewerker
Valkiria pedagogisch medewerker
Elvera Pedagogisch medewerker
Lianne pedagogisch medewerker
Debby pedagogisch medewerker
Hedda pedagogisch medewerker
Helma pedagogisch medewerker
Miranda pedagogisch medewerker
Danique pedagogisch medewerker
Romana pedagogisch medewerker
Rianne pedagogisch medewerker
Barbara pedagogisch medewerker
Karin pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: kinderdagverblijf vanaf €9,26

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 9,26
41 weken € 10,14
Incidentele én flexibele opvang (dat laatste; op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 10,25
Maaltijd (op een select aantal locaties beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 3,29