Buitenschoolse opvang

De Toermalijn

Nijbroekseweg 51, Apeldoorn (055) 870 65 23

Onze bso maken we samen, met alle kinderen die hier hun vrije tijd na school doorbrengen. Bso De Toermalijn is er voor iedereen, voor elke leeftijd. Een fijne plek en een wereld aan mogelijkheden.

 

Samen bedenken, doen en beleven!

We zijn gevestigd in Het Kristal, samen met basisscholen De Vliegenier en De Diamant. Dat betekent dus veel gezelligheid en alle ruimte om de wereld verder te verkennen. Want juist ook na schooltijd valt er veel te ontdekken. En dat doen de kinderen hier vooral samen. Met zoveel kinderen op één plek is er altijd iemand om mee te spelen. Wat we zoal doen op een middag? Dat overleggen we met elkaar, want kinderen weten precies wat ze willen én het gaat immers om hun éigen vrije tijd. Samen bedenken we de leukste, spannendste en sportiefste activiteiten. Plezier en pret staan dus voorop.

“Kinderen hebben hierin de belangrijkste rol. Het is tenslotte hun vrije tijd. Samen bedenken we wat we gaan ontdekken!”
Susan pedagogisch medewerker

Elke dag is hier weer anders en dat maakt het op De Toermalijn zo fijn. Natuurlijk is er bij ons ook veel te kiezen, daar zorgen we voor, óók in vakantietijd. We werken samen met verschillende partijen in onze mooie stad. Zo kunnen de kinderen meedoen aan bijvoorbeeld zwem- en karatelessen of muziek- en cultuurlessen. Echt voor ieder wat wils dus!

De dagen op De Toermalijn zijn altijd leuk én leerzaam. Zoals gezegd, daar zorgen we samen voor. Want daar gaat het om: samen de wereld nóg verder ontdekken. Dat blijft een feest, elke dag weer!

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Toermalijn

Op deze sp...
14 februari 2019

Op deze speciale dag, Valentijnsdag, hebben bij Valentijns-robots gemaakt!

Wij wensen...
12 februari 2019

Wij wensen iedereen een fijne Valentijnsdag!

In het kad...
28 januari 2019

In het kader van de voorleesweek maken we op bso de Toermalijn onze eigen boekjes met plaatjes en verhaaltjes.

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Joelle Koers pedagogisch medewerker
Germaine Siep pedagogisch medewerker
Mascha Hurenkamp pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
flexibele opvang € 8,19
Downloads

Handige downloads