Coronavirus en kinderopvang bij Doomijn. Meer informatie >

Buitenschoolse opvang

De Toermalijn dependance

Citroenvlinder 77, Apeldoorn 06 13 11 76 32

Bso De Toermalijn dependance is nét even anders. We zijn net zo eigen als de kinderen die zo graag bij ons zijn. We zijn er speciaal voor kinderen van zeven jaar en ouder. En daar is hier alles op ingericht en afgestemd. Een bso op maat dus!

Samen doen, samen ontdekken

In onze dependance hebben we alles voor handen. We zijn onderdeel van bso De Toermalijn, zitten in hetzelfde gebouw en maken gebruik van ruimtes van CSO De Zonnehoek. Alles bij elkaar hét recept voor bewegingsvrijheid en plezier. We kunnen alle kanten op! Zoals de mooie patio waar naar hartelust gespeeld wordt. Wat we samen doen en beleven? Daarvoor luisteren we naar de kinderen. Zij weten precies wat ze leuk vinden en willen ontdekken. In ons gebouw zitten vier scholen met wie we samenwerken waaronder basisschool de Diamant en basisschool Sterrenschool de Vliegenier.

“Hoe de kinderen hun uren bij ons doorbrengen, dat beslissen zelf én samen!”
Joelle, pedagogisch medewerker

We doen aan sport, brengen kinderen in beweging en maken muziek. We hebben een muzikale medewerker die de kinderen begeleidt en graag een deuntje op de piano speelt. Ruimte voor creativiteit is er ook, daarvoor hebben we alles in huis wat kinderen van zeven jaar en ouder leuk vinden en  interesseert.

Een plek voor kinderen die weten wat ze willen dus. Natuurlijk begeleiden wij ze in het maken van leerzame, afwisselende en gezonde keuzes. Hoe ze hun uren bij ons doorbrengen, dat beslissen ze zelf én samen! We werken samen met verschillende partijen in onze mooie stad en in Het Kristal. Zo kunnen de kinderen meedoen aan bijvoorbeeld zwem- en karatelessen of muziek- en cultuurlessen. Echt voor ieder wat wils dus!

Op deze locatie

Bij ons vind je ook:

peuterspeelzaal de toermalijn

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Valkiria pedagogisch medewerker
Jettie pedagogisch medewerker
Sterre pedagogisch medewerker
Sophie pedagogisch medewerker
Peter pedagogisch medewerker
Nicky pedagogisch medewerker
Mascha pedagogisch medewerker
Kelly pedagogisch medewerker
Germaine pedagogisch medewerker
Esther pedagogisch medewerker
Elma pedagogisch medewerker
Marion Remer manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2021: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken + 42 dgn € 7,86
41 schoolweken + 36 dagen € 7,96
41 schoolweken + 30 dagen € 8,08
41 schoolweken + 24 dagen € 8,20
41 schoolweken + 18 dagen € 8,29
41 schoolweken + 12 dagen € 8,38
41 schoolweken + 10 dagen € 8,43
41 schoolweken + 8 dagen € 8,46
41 schoolweken + 6 dagen € 8,49
41 schoolweken € 8,71
Flexibele opvang en incidentele opvang € 8,93