Peuterspeelzaal

De Touwladder

Bogaardslaan 75, Ugchelen (06) 131 47 666

Op peuterspeelzaal De Touwladder klauteren en klimmen kinderen door de dagen. Daarvoor krijgen ze alle ruimte. En ruimte hebben we! We hebben ons eigen gebouw op het schoolplein van de Touwladderschool. Een plek voor onszelf én alle mogelijkheden en gezelligheid van de school binnen handbereik.

Spelen, onderzoeken en wijzer worden!

Met maximaal acht kinderen per dagdeel zijn we een kleinschalige peuteropvang. Da’s reuze gezellig en betekent ook dat ieder kind veel aandacht krijgt. Zo krijgt ieder wat hij of zij nodig heeft om zich te ontwikkelen, om te groeien en om plezier te maken. Dat laatste doen we samen waar en wanneer het maar kan. Samen de wereld ontdekken, dat is het idee! En dat doen we door ‘open materialen’ aan te bieden.

“Knutselen, zingen, dansen en samen plezier maken. Dat zorgt voor vrolijke gezichtjes en blije kinderen!”
Manon, pedagogisch medewerker

Daarmee kunnen kinderen naar hartelust knutselen, spelen, onderzoeken én wijzer worden. Ook zoeken we ons vertier graag buiten. Op het plein, in het park of in het natuurgebiedje dat grenst aan onze locatie. De natuur ligt dus om de hoek!

Omdat we veel samenwerken en samen doen met de onderbouw van de basisschool is de overstap naar school straks makkelijker en minder spannend. Ook dat is een fijn idee, niet waar? Bij psz De Touwladder krijgt ieder kind de ruimte die het nodig heeft!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Manon van der Loo pedagogisch medewerker
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarief Reguliere Peuteropvang

Samen op verkenning en ontdekking. Steeds een stap verder, vanuit wie je bent en wat je kunt. Bij Doomijn doen we dit met elkaar elke dag weer. Onze medewerkers hebben hierin een onmisbare rol. Zij oefenen liefdevol, geduldig, zorgzaam, betrokken en competent hun vak uit. Wij stimuleren hen zichzelf te blijven ontwikkelen zodat zij opgedane kennis en continue groei kunnen doorgeven aan uw kind(eren). Wij zijn trots op onze medewerkers, zij zetten de kwaliteit van dienstverlening neer die u ervaart. Wij blijven in deze kwaliteit investeren, niet alleen omdat dit vanuit wetgeving moet, maar ook omdat wij dit vanzelfsprekend vinden.

Om onze diensten aan te kunnen blijven bieden zoals u gewend bent en de lijn van ontwikkeling, service en kwaliteit door te zetten, verhoogt Doomijn per 1 januari 2019 het uurtarief van de peuterspeelzaal naar € 9,03 voor 41 weken in het jaar.

Peuterspeelzaal (uur)tarief
WKO per uur - afname per dagdeel van 3,5 uur € 9.03