Buitenschoolse opvang

De Touwladder

Bogaardslaan 75, Ugchelen (06) 131 47 666

Zoveel kinderen, zoveel wensen. Dat is het uitgangspunt op bso De Touwladder. We hebben een fijn, eigen gebouwtje op het schoolplein van de Touwladderschool. We gebruiken bijna alle ruimtes in en om de school. Er is hier dus vanalles te doen én te beleven.

De natuur als goede buur

Bij ons mogen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Naar buiten en de natuur in is toch wel favoriet! Op het enorme schoolplein zijn we lekker sportief in beweging. Een voetbalcompetitie, estafette of een fietsparcours. Het kan allemaal, want we hebben de ruimte. We boffen, want de natuur is onze buur. Ons plein grenst aan sprengengebied van Ugchelen. Hier gaan we vaak op ontdekkingstocht of doen we speurtochten. Dat is spannend en altijd leerzaam. Natuurlijk vermaken we ons binnen ook opperbest. De groepsruimte is supergezellig en in elke hoek is iets anders te doen. In de aula staat trouwens een echt podium. Daar spelen we toneel of zingen we samen. Hier sluiten we elk jaar af met een groot feest. Voor iedereen, want we zijn gek op samen!

Gezelligheid en veel plezier dus. Zo zijn we samen in beweging of juist even rustig. Na een volle dag op school mag en kan hier alles. Zolang het samen maar gezellig is.

"Kinderen houden van de natuur. Buiten is altijd iets nieuws te ontdekken. En daar is hier alle ruimte voor!"
Kim Scholten, manager

Bij ons gebeurt er elke dag iets leuks.

Fotomomenten Buitenschoolse opvang De Touwladder

Mmmmm, hee...
27 september 2018

Mmmmm, heerlijk een gezonde workshop fruitspiesjes maken!

Zelf klei...
27 september 2018

Zelf klei maken in allemaal verschillende kleuren is veel leuker dan kant en klare klei!

Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Stacey Middelveld pedagogisch medewerker
Manon van der Loo pedagogisch medewerker
Kim Scholten manager
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: Buitenschoolse opvang

Grote ontdekkers, ondernemende bollebozen en hippe keukenprinsessen geven wij de ruimte hun talenten te ontdekken. Want ook na een schooldag gaan ze graag op ontdekking. Daarom zorgen onze pedagogisch medewerkers voor verrassende en inspirerende activiteiten tijdens de naschoolse opvang in de 41 schoolweken. Daarnaast hebben kinderen jaarlijks een flink aantal vakantie/studie dagen tijdens deze vakanties is een aantal locaties de gehele dag geopend. Een speciale commissie organiseert een spetterend aanbod van uiteenlopende activiteiten, uitstapjes en workshops. De kinderen vervelen zich geen moment en hebben een echt vakantiegevoel. Voor de vakantie/studie dagen hebben wij schoolvrije dagen in ons aanbod, deze dagen zijn vrij in te zetten zoals jou dat het beste uitkomt.  

 

Buitenschoolse opvang (uur)tarief
41 schoolweken i.c.m schoolvrije dagen v.a € 7,21
41 schoolweken € 7,98
Flexibele opvang (op een select aantal locatie beschikbaar, neem contact op met de afdeling Klantadvies via (038) 421 45 21 voor meer informatie). € 8,19